Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. kako me uvek nasmeje ovaj pacijent lolo

Kolasinac u Brondby neces da si jos toliki Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
    (Brondby, 16. jun 2014 00:54)

2. Колико су лоши Аргентинци, ужас. Меси говнар накурчени, требао би неко да му налупа шамаре, кепец мали.

3. Izvinite na okupaciji teme, svakako niko nije postovao.

4. Zadovoljan. Umalo duhvatim rezultat na tiketu. Dakbe.

5. realno, mogli bosanci i više da naprave

nisu se obrukali

6. Колико су лоши Аргентинци, ужас. Меси говнар накурчени, требао би неко да му налупа шамаре, кепец мали.

7. Nisu se obrukali, ovo je ipak uspjeh. Očekivalo se da će Argentinci napuniti mrežu, al' prc... Minimalna prednost, a još i Ibišević gol dao kroz noge golmanu.

8. Kepec mali je klasichan pleonazam.

9. pleonazam

Šta ti znači ovaj reč?

10. Pa umanjena umanjenica je pleonazam.

11. oplesti šamarčinu je opleonazam

12. Pa kontas :
    Kepec-mala osoba
    Mali- nesto malo
    Prevod:
    MALA MALA OSOBA.
    Klasicni pleonazam.

13. tvoja objašnjenja su
    KLASIČNI PALEonazam lololo

14. fale bosancima 3-4 igraca da bi mogli nesto vise durade. a i koijebe :)
    a jbt stvarno ovaj danasnji fudbal se sveo na kepece, ne veruem da ce neko preko 153cm napraviti karijeru u sledecih 20 godina...

15. padoh protiv francuza... padoh i argentina bosna "ko prvi da go gubi"...neka neka, dobio sam vise nego sto zasluzujem...dobar je bog

16. Reko sam ti da ne letiš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.