Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. WAU NIJE SE RUKOVAO SA MALIM DJEMBELIM

KAKAV UZHAS OD IGRACHA

2. A Rodrigez se rukovao. Što ne napišu Rodrigez se nije rukovao sa klinjom. Jedu gomna novinari ceo život.

3. LJUBOMORAN JE NA NJEGA JER ĆE BITI VIŠI ZA PAR DINA
    IMAMO KORNFLEKSE

4. Trebao je Vedad od početka da igra.
    Ako su igrali cijele kvalifikacije sa 2 špica, pa igraj i sa gaučosima, jebeš ga. I nije Argentina loše odigrala nego je Bosna igrala dobro. Glup prvi go su primili, al' šta'š. Patuljci se odbijali od međeda.
    Jebi Maskerana Zvjezdaneee!!!
    Ovakvom igrom Bosna prolazi dalje.

5. Пустиће их Ахмадинеџад јер жели продор ислама у европу, ал који изговор има мали црњо? Нема, мали црњо трчи. ТО ће бити кључна утакмица за међеде ако мене питаш!!2

6. Mislim da će tu Bosni biti dosta i neriješeno jer imaju samo gol minusa sa Argentinom. Kontam da će Argentinci da natrpaju Iran i Nigeriju do vrha.

7. Zao mi Bosne bilo, ali nije strasno, mogu dalje da prodju bez problema. Iran i Nigerija ce da remiziraju, i Bosni je dosta pobeda i remi da idu dalje.

8. Bosna ne sme da prodje dalje.

9. Ma nek prođe Međedlend, žao mi ih bemimater.

10. Sa ovakvom igrom, prolazi Bosna grupnu fazu.

11. Rasni, sjaši malo s Vukajlije, idi pravdaj časove.

12. Dobra je bosna bas, za njih uz Argentinu navijam na ovom Sp. A inace ono debilce Mesi odma na krilo, bez ikakve slobode u igri i trci centriraj pa nazad i ponovo. A ne da igra za reprezentaciju ko da je jebena Barselona bez spiceva. Ej! Ovde ima dva spica top klase koji trpe zbog mesija a tim igra dosta losije nego sto bi mogo. Vodelo se to najbolje kad je usao Iguain, covek ne moze da dobije loptu i ne zna gde da se krece zbog mesija i njegove slobode, isto je i sa Aguerom.
    OVO TI NIJE BARCA HOBITU!!!

13. Kažem ortaku sad:
    - Sudi Mažić današnji derbi.... Rispekt!
    - Da, biće penal za Zvezdu.

14. do sad sve sto sam gledao mogu reci da igraju prilicno ozbiljan fudbal, osim grka...ono je mucno za gledati, amaterizam teski...

15. I Australija je cirkus

16. Vidim Arlovski nešto pametuje i kontam šta si se raspisao ljomberu, kad ugledam poslednju rečenicu u kojoj pljuje midžete, i pomislim legenda čovek!

satri hobite

17. Danas neki X mora da bude, jebeš mu mater, najviše mi izgleda da će Gana da podbaci i odigra 1:1 sa nikad slabijim Amerima

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.