Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Ma treba Bosna da prodje. Kad su ovi retardi.

2. Treba tebi struja da se ugasi.

3. Svak živ i zaluta na ovu smotru jadan ti sam i kukav

4. pa dobro,mora biti nekada i losa tekma na svetskom.najbolje da na svkaoj bude po 5 golova.

5. onaj lazni apia nije stavio boatenga i esijena.svasta...

6. Lud je od droge.

Ko je ovaj komentator? Baš ima iritantan pokušaj nadrkanog glasa.

7. kako para usi sto govori djan.neka je i pravilnije,al citav zivot se komenatrise kao gian ili gijan(u principu se i ne primeti gazlika izmedju gijan i gian)sve u svemu,jebo ga djan.ili ne zna ili samo hoce da se pravi pametan.sreo nekog africkog vraca pa mu rekao da je u gianovom selu pravilnije reci djan.a i dosad mu je neko mogao reci da ne sere.govori gian i ne seri.

8. kolko su afrikanci operisani od fudbala

9. Kako je bolesno ovo korito u kom iznose igrače sa terena.U ovom moš odmah u raku. Samo da ture poklopac.

10. Ja stavio gg3+, cigani ne znaju okvir gola da pogode a Klinsman ne znam sta radi sa amerima dali gol slucajno i sad samo statiraju. Mada to i nije losa taktika vidjeli koliko je ostro koplje cigosima i ne zamaraju se.

11. kolko su ove africke zivotinje fizicki superiornije od ostatka sveta...bukvalno imam osecaj da mogu ovakav tempo da drze 120 minuta....kolko cvrsti u duelima, sprintevi, presing....mnogo jaki prirodno, al uglavnom mnogo malo fudbala znaju, pogotovo nigerija, bas nista ne znaju

12. Jebeni crnci. Nemaju pojma.
    Ja bi za svetsko proglasio Evropsko+ Argentina i Brazil.

13. kakva golcina jaoo

14. Inace Ameri smesna ekipa, dobice ih Portugalci a Nemci ce ih urnisati.

Jadni su.

15. Sanitarni čvor

kako para usi sto govori djan.neka je i pravilnije,al citav zivot se komenatrise kao gian ili gijan(u principu se i ne primeti gazlika izmedju gijan i gian)sve u svemu,jebo ga djan.ili ne zna ili samo hoce da se pravi pametan.sreo nekog africkog vraca pa mu rekao da je u gianovom selu pravilnije reci djan.a i dosad mu je neko mogao reci da ne sere.govori gian i ne seri.

Али стварно иду на курац са мењањем, ако је нешто заживело, немој да једеш говна.

Иначе, иако је спортска редакција Б92 невероватно истрајна, због чека ми је пало на памет да су људи можда и у праву...
    http://www.goal.com/en/slideshow/7997/8/title/how-to-pronounce-every-world-cup-player?ICID=OP

каже се Ћави, ЋА-ВИ!

16. Док се Ћаби Алонсо изговара најприближније нашем Шаби Алонсо, али зајеби ме. Требало је одмах да нам кажу, сад је Ћаби.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.