Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Pa sigurno osvajaju ej kvota 8.
    160 maraka po zavrsetku prvenstva!

2. Sa ove distance, nemoguce je reci ko ce osvojiti SP. Eto, Nemci su u najuzem krugu favorita pa je kvota na njih 8.

3. па то и кажем

4. omg chetrnaejsti minut tekme i nema golova
    najgore prvenstvo u historiji

5. alžir jebe straobalno

6. e moji jadnici alžir vas jebe

7. Koe crkotine jebem im matere raspale ko država..

8. lukaku, azar, kurtoa...sve kurac moj poserem vam se na ekipu cergari smrdljivi

9. štae ovo ja tek sad uključio

jesu toliko bedni čokoladari?

10. Какве пичкице пичкице пичкице белгијске чоколадарске, нису за ништа јебем их уста. Кад сам почео да гледам и видео како се додају назад, рекох мрш говњиве пичкице. Онда и приме гол.чм,лмлччњчалдкџсдБчлКач,ћаћ,чбдс.Ћ
    Ћсг
    :БССсбв

11. I ovo peti favoriti turnira..

12. http://s28.postimg.org/8p4fdm3pn/Capture.png

MALI DOPRINOS RASNIJA PROTIW NAJPEDERSKIJEG FUDBALERE IKAD

13. КИКИ ЈЕ КРАЉ ПЕДЕРА

АЛИ И НАЈЈАЧИ ФУДБАЛЕР НА СВЕТУ. ХЕТЕРО СТОП ГДЕСИ СТОП

14. Какве пичкице пичкице пичкице белгијске чоколадарске, нису за ништа јебем их уста. Кад сам почео да гледам и видео како се додају назад, рекох мрш говњиве пичкице. Онда и приме гол.чм,лмлччњчалдкџсдБчлКач,ћаћ,чбдс.Ћ
    Ћсг
    :БССсбв

http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg

То Белгијо мађијо

15. jesu se alves i nejmar namazali krecom?
    ko da zele da budu veci cigani no sto jesu.ko oni iz gane.das im koplja i pleme formirano.

16. auuu al su ljudi popadalii da ce biti golova u prvom poluvremenu

uvatio sam belgijance uzivo inace, al mala kvota, 2.6

17. Ochoa brani, merhameta nema.

18. ja ubo 3,9 kvotu da ne pada prvo poluvreme gol

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.