Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Ide mi na kurac sudjenje dosad na prvenstvu.

2. meksiko bolji
    ovaj brazil nije go kurac

3. odličan meksiko

šteta što će ovi da im uvale neku bunarčinu pred kraj i dobiju 1-0

4. ocoa je onaj golman sto je odbranio milju suteva protiv psz-a.bilo u novinama pre nekih godinu dana.steta sto se vela popickao sa svima,pa ne igra.bas je teska cigancina nejmar.

5. alvesa celu tekmu fleka ko god stigne.

6. meksikov golman jebe straobalno

7. niko neće da ga pogodi na onoj temi sportski kviz

8. dobro je.nervirao sam se k'o da mi igramo.svaka cast meksiku.

9. bio sam ubeđen da će na kraju umuljati nešto brazilci ali izdržaše ovi. očoa pobedio, sigurno ima jedno 20 poena na fantaziju lolo

10. niko neće da ga pogodi na onoj temi sportski kviz

Niko i nije pogodio, svi krompir, da je neko stavio bar 1:0 dobio bi utešnih frtalj poena za marginu nego svi stavili od dva pa naviše. Stavio jedan na pobedu meksika verovatno iz zajebancije al niko nerešeno.

Na nivou čitavog sajta prognoza je bila 94% brazil, 4% nerešeno, 2% mehiko.

Do jaja utakmica iako nije bilo golova, među boljima dosad, a šta bi tek bilo da meksikancima nije bilo vreme za sijestu.

11. ocoa je onaj golman sto je odbranio milju suteva protiv psz-a.bilo u novinama pre nekih godinu dana

Stvarno je doktor. Tad sam čekao na tiketu Ažaksio - PSŽ 2 za pare i bilo 0:0. Ja posle našao koliko su šuteva imali i gledao pregled. Sve mi je bilo jasno.

Dugo nisam gledao ovako dobar meč koji je završen 0:0.

12. Добар меч. Очоа објаснио, не греши менаџер, јбг.

13. zao mi sto nijedan onaj njihov sut nije isao u okvir gola.mada,verovatno bi odbranio cezar,al ipak...trcalo se mnogo.odlicna tekma,jebes golove,bilo borbe.

14. Сад Толе може да се курчи како је свијету наша репрезентација отворила очи како треба играти са Бразилом.

15. И да, Анри и Трезеге нису били нападачи.

16. sigurno ima jedno 20 poena na fantaziju

s obzirom na to kakav je fantazi ne bi me čudilo da nema ni 5

17. ЈЕБЕМТИ БРАЗИЛ

18. Trebao je Brazil ućerat' go

Čekam sad Ruse na tiketu 3:0

19. s obzirom na to kakav je fantazi ne bi me čudilo da nema ni 5

ahaha čitao sam malo temu, vidim da pizdite zbog organizacije. koliko sam shvatio povećali su mogućnosti za odbrambene i golmane, pre su oni dobijali siću. tako da ne bi me čudilo da ovaj ima mnogo