TLZP

1. Murš, kravo debela!!
    I koji debili su pustili djecu na snimanje?

2. vrlo važno, kake veze ima, uopšte nije pojenta ko pobeđuje...
    e, da, za harisa se priča da je gejština i da ima malog pišu :)

3. A i 12 pojena Aleksi, džadža

4. a daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Pored onakve zene? I cim ima takve brcine, znaci da ima veliku kitonjaru. Logicno.

5. Ko su roditelji Sare Jovanović, jeboteeeeee?!!!

6. Saša i Jovana Jovanović

Sara Jovanović was born on 29 October 1993 in Rome, Italy, to Serbian parents Saša and Jovana, and was raised bilingually in Serbian and Italian. Her family moved back to Belgrade, Serbia, when she was fifteen years old.1 Jovanović cites Britney Spears, Jessie J, Rihanna, Ciara, Amy Winehouse and Christina Aguilera as her strongest musical influences.2 She also trained in classical ballet, modern ballet and hip-hop dance.3
    In early 2011, Jovanović posted her cover versions of various songs, such as "Halo" by Beyoncé Knowles and "Hold It Against Me" by Britney Spears, on her official YouTube channel in order to take part in a musical contest organized by Serbian magazine Story.4 She subsequently won the competition56 and, as a reward, recorded her debut single "Zauvek" (English: Forever).7 Jovanović promoted the song on Veče sa Ivanom Ivanovićem (An Evening with Ivan Ivanović), a popular Serbian talk show.8

http://www.alo.rs/resources/img/13-03-2013/single_news/375848-36047-sara-af.jpg

7. Drago mi je da vidim da je Sneki obrijala pičku za ovaj nastup. clap clap

8. Cek i ja d'uzmem rec, valjda nece post da mi ostane siroce na dnu strane...
    Zena gleda povremeno, pa sam prisiljen da istrpim, par puta sam pokusao i da gledam. Recju - govno. Emisija gde se u pevanju nadmece 90% netalentovanih osoba. Ono sto sam dosad primetio da Knez mnogo bolje peva nego sto ima pesme (sto i nije tesko, s obzirom na njegove pesme), da je onaj Sasic OK lik (narocito za folk pevaca)...e sad moram da nadjem na netu ko jos ucestvuje, jer su mi Dejani Cukici ovi ostali...
    (stay tuned...)

9. E da, ziri - gomila netalentovanih mediokriteta, samo kod nas mogu biti u bilo kakvom ziriju, ove pacenike niko ni u skupstinu stanara ne bi zvao u normalnom drustvu.

Jelic - derpe, ali kulturan i fin decko, kontam da su roditelji njegovog decka ponosni. Talentovan, nema sta.
    Kokic - Dejan Cukic
    Milivojevic - zalutao u ovu emisiju, koji ce on kurac medj' ovim debilima (osim sto treba platiti Infostan za 6 meseci sto je zaostao)
    Trzan - debil-drolja, Ceca bez krimi drugara
    Vikler - retko vidjena vrsta degenerika, na stranu sto je stalno drogiran ili pijan, jadnik se toliko prima na sebe da je bolno gledati kako mu se "fore" odbijaju o zid. Ivan Ivanovic na Baltic votci.
    Sneki - Dejan Cukic
    Sara - govno bila i ostala, nalupao bih joj samare i dan-danas zato sto je netalentovano govno koje se lakta tamo gde mu nije mesto. Kontam da mozda dobro blajva, ali toliko je ogavna da radije ne bih zamisljao takvu scenu.
    Dragicevic - lepa devojka bez blama, potpuno bez ikakvog sluha i nade da bi operacija nesto mogla promeniti. Verovatno pusi producentu ispod stola u separeu da bi bila u emisiji. Posto za blam ne zna, kao sto vec konstatovah, onda pre NA stolu.

Ako sam nekog preskocio, mozete misliti koliki je tek taj Dejan Cukic!

10. Slazem se:

Jelic - derpe, ali kulturan i fin decko, kontam da su roditelji njegovog decka ponosni. Talentovan, nema sta.
    Trzan - debil-drolja, Ceca bez krimi drugara
    Vikler - retko vidjena vrsta degenerika, na stranu sto je stalno drogiran ili pijan, jadnik se toliko prima na sebe da je bolno gledati kako mu se "fore" odbijaju o zid. Ivan Ivanovic na Baltic votci.
    Sneki - Dejan Cukic
    Sara - govno bila i ostala, nalupao bih joj samare i dan-danas zato sto je netalentovano govno koje se lakta tamo gde mu nije mesto. Kontam da mozda dobro blajva, ali toliko je ogavna da radije ne bih zamisljao takvu scenu.

Delimicno:

Milivojevic - zalutao u ovu emisiju, koji ce on kurac medj' ovim debilima (osim sto treba platiti Infostan za 6 meseci sto je zaostao)

Ne slazem se:

Dragicevic - lepa devojka bez blama, potpuno bez ikakvog sluha i nade da bi operacija nesto mogla promeniti. Verovatno pusi producentu ispod stola u separeu da bi bila u emisiji. Posto za blam ne zna, kao sto vec konstatovah, onda pre NA stolu.
    Kokic - Dejan Cukic

11. Dasija ukljucim.

vrlo važno, kake veze ima, uopšte nije pojenta ko pobeđuje...
    e, da, za harisa se priča da je gejština i da ima malog pišu :)

Nije gejstina :). Ali brkove nosi zato sto je rodjen sa zecijom usnom koju je operisao, pa ima ruzan oziljak koji pokriva. Moji matori se znaju sa Harisom 100 godina, blejali su po Sarajevu u istim kafanama.

Malo za Bregu. Njega je "otkrio" Zeljko Bebek i uvukao ga u sarajevsku rok ekipu. Znamo kako mu se zahvalio kasnije. Bijelo Dugme je bilo drzavni projekat, Bregin cale je bio oficir JNA (tacnije vojni obavestajac). Drzava je sve finansirala i niko nije smeo da ih pipne. Poenta je bila da oni budu najpopularniji rok bend kako ne bi popularnost stekli bendovi koji ce politicki i socijalno da "talasaju". Kao sto im se 80-ih desilo sa Ribljom Corbom, hrvatskim punk bendovima i pokretom Novi Primitivizam. Brega je inace lupao bas sa narodnjacima po kafanama i krao im ideje, uz razna obecanja. Niko od muzicara u Sarajevu nije mogao ocima da ga vidi, bez obzira na bransu. Jedino su se povremeno slepali uz njega da bi se okoristili za svoju pricu. Sve muzicki najbolje pesme nije pisao Brega vec ozbiljni kompozitori koji su bili placeni da komponuju i cute. Sve sto je Brega pisao je bilo "op cup tuc muc cici mici" i one ostale cobanske stvari i kradene pesme. Jedino sto niko ne moze da mu ospori je da je vredan i radi kao konj.

12. Neko negde rece, i ja cu se sloziti sa njim. SASIC I KNEZ OJEBALI SOU!

13. A da se vratim na sou. Lane Njegovo je gejstina i suri se u plinaru. Onom mongoloidnom vevericom Jovanom se ozenio da se sakrije. Nesto kao Karamela. Nju vec pamprci jedan drugi lik, ali necu da otkrivam ko je.

14. RECI KO, NE DRZI NAS U NEIZVESNOSTI!
    SALE, IMAJ SRCA I DUSE!
    SALE, MOLIM TE!

15. Necu da kazem ko je, dobar je lik, necu da ga kompromitujem, a otkud znam koji novinari ovde njuskaju, za sada on i Jovana dobro kriju pamprch-sesije. A da, i Bosiljcic je dukatlija ako niste znali.

16. Bosiljcic je dukatlija ako niste znali.

http://img.pandawhale.com/51087-leonardo-dicaprio-disappointed-rVN9.gif

Gej-Silo, zašto uvek uzimaš najbolje :((

17. хахахах а јесте знали да је Марија Шерифовић лезбејка

18. Marija je gej, jer samo žensko može biti lezbejka.

19. Bata Sale... Azdejkoviću, ti li si?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.