Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Knez se napravio na Zvonka Bogdana. hahaha
A gledaj sad kad mu se obrati nego iz zirija, kako ce da transferise. Kao tad kad je hteo da da Ivanovicu da ga uhvati za kurac da dokaze da nije gurao carape u gace hahahha
hahahaahahhahahaahha
ma tiću, ova kilibarda kakvu sisu ima, može da priča do prekosutra, oprošteno joj je... pitam se da li toroče i dok se jebe?
Meni je Kilibarda vrh picka
D'izvine lemaja
hhehehe jes, slažem se, gčedam neke fotke sa dodele helou nagrada, baš je lepa...
u stvari evo slike, meni je prepička...
http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2013/12/61.jpg
I ko kaze da nije, znaj da laze
a goca trzan fazon 1.42m...i takodje transferise previse
Кнез јебе курцем у пичку закључавајте тему
Гоца Тарзан комотно може стојећи да пуши овај лиже курац овој Килибарди
ja mislim da je kokićka čak i niža od tržanke... al sneki babić...
edit: hahahahah tržanka pored kilibarde ko nedonošče!
Kolko se smejem na Borisa, jebote ahahahaha, carina
http://static.fjcdn.com/comments/I+hate+that+I+cant+prove+I+didn+t+laugh+_f11cd904217bcc4a7fd0236c9b9a26fe.png
boris je kralj! e da, za njega sam čula da je bio žešći narkoman (dobro, to svi znamo), i daje bio sa nekom ribom narkomankom, al kad se otkačio od nje, tada je tek uspeo da se skine...
najgora tamara...jad i cemer....
sta koj moj vezbaju cele nedelje kad ispadne sranje...
Šta ovo Sara ne ume ni ime pesme da izgovori kako treba? A večeras ona pobeđuje jer jedina nije, a svako mora... Sem ako je ne sjebu, haha, bila bi fora!
Koliko je jebeno dosadno što mora Sara da pobijedi večeras.
MURŠ!
Dobice rava, ovo je ko kad igras mau-mau sa drustvom prokleto, mora svako bar jednom da dobije. Sranje.