Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nemam pojma, Zemunci kada su prošli put poludeli ubili su sve kriminalce iz svih krajeva grada i premijera :)
Odakle vam bre sve ove informacije...?
tamo negde u aprilu, maju 2003 sam ja postao don petrovaradinske mafije i od tada vladam. Jel se secas mozda sta se desilo sa istim tim zemuncima koji mesec ranije?
he he...oni su pobili i uklonili sve po mom naredjenju, a onda sam ja pobio njih i od tad mi je dosadno na vrhu bez konkurencije
od zike sarenice.
he he...oni su pobili i uklonili sve po mom naredjenju, a onda sam ja pobio njih i od tad mi je dosadno na vrhu bez konkurencije
I treba da ti bude dosadno kad si bio nezajažljiv i 'oćeš sve odma' da pobiješ, pa sada nemaš sa kime da se igraš.
Jedva sam skupio neke pare za par estradnih kurava, a ti se ovde gadjas mnogo vecim ciframa od ove koju sam skupio. Kako necu biti neurozan?!
Teško se stiže ispratiti ovaj tlzp2, prosto ima toliko spektaklova za vikend: Pinkove zvezdice, Grand zvezde, Pinkove zvezde, ne stiže se.
Ono što videh u par keyworda: KebaKraba smarač, trandža-fest, Đura-Gdin, Neda GILF vonabi, neki-likovi-nemam-pojma-ko-su-još, Čipi dobra riba
Marija Mihajlović i dalje rabi neki skroz ugodan dop.
e čuo sam da opet počeli, jebena gledanost i takmičenje s pinkom i ostalim kurcima, smaraju više s takvim šouima jebem im mater, mrš. odgledaću samo deo emisije na yt kad neda ukraden rikne od izliva botoksa u mozak
Čipi pevao steirvej tu hevn, mislio sam da će da odvali, jer verujem da je još u vrtiću sanjao da ovo peva a glas mu je, načelno, stvoren za to, ali je mnoooogo podbacio. Nešto je stenjao i sve vreme vrteo prstićima, valjda mu ostalo od prošle nedelje i Selin Dion.
https://www.youtube.com/watch?v=RYybO_pQxsc
onaj osecaj kad lik dodje u tvoju grupu, otpeva jednu pesmu i posere ti se na celu karijeru
Čipi bio u nekom kao izboru za vokal Mejdena pre i razbivao visoke tonove u Osvajačima i u ultra-hitu teče vino crveno i Marija, ali sada je baš nezvučao, mada svi kažu ekstra, ali to zato što su doveli hor i orkestar, pa ne ide da kude