Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Lemajo, pobila si mi ga. Jebiga, ja popizdim kad mi neko dira u familiju, moram da je branim.
Onaj strugar je isprepadan ko muda pred jazavcem. Kapiram da vežba pet minuta kako da se izrazi kad zove frizera da zakaže šišanje.
Lemaja je sve maltene napisala što ima na portalu Skandala, tj. blog o poznatima "Gossip girl", gde je svaki muškarac peder, a svaka žena prostitutka.
http://www.scandal.rs/category/gossip_girl/
Elem, Snekica NIJE alkos, žena je anti alkoholičar, pa sigurno ne bi onako izgledala kako izgleda da pije, mnogo vodi računa o izgledu.
sa sneki bi opalio flert sa uživanjem...ne bi ništa više od toga jer me ne privlače toliko starije žene, al u flertu bi uživao.
knez je psiho, hoće da ima kontrolu uvek i svugde, to sam video kad je bio na survajveru, tako da me ne bi čudilo ništa ovo što si rekla...
сару кара бата атанасијевић одбојкаш што игра коректора за репку.
peki, čitamo gosipicu, a? ;) jes, nešto je odatle, nešto sam čula iz drugog izvora, a nešto je opšte poznato...
a taj knez, baš tako, kad ga vidiš kako on priča, kako se ponaša, tačno vidiš da sa njim nešto ozbiljno nije u redu... jasno ko dan... isto ko što aleksi jeliću na čelu piše da je gej...
a neko spomenu tržanku, ja iritantnije stvorenje skoro nisam vidla...
а кнез јес мало психо, а стругар ми је готивнији од биковића иначе, чак сам и чуо да јесте.
и ко су борис и тамара?
Boris Milivojević, najpoznatiji po ulozi Boleta iz Crnog Gruje. Tamara je poznata samo po ovom takmičenju, haha.
Bole bre. I iz munja Mare. I još pun kurac stvari. Kraljina je.
знам брате ко је борис миливојевић него нисам знао да је у шоу.
оста чојек боле
е более, буоооле
хаха
Savršeno normalan Crnogorac, meni pola familije takvo.
lolo nemojte zajebavati ljudi ispada da sad nista nije tacno od ovog sto je lemaja rekla :D
pa da, naravno da ništa nije tačno, msm sačuvaj bože da su naše estradne ličnosti alkosi i naslinici, to su sve fini, pošteni ljudi! :)
a sad sam uzela da čitam tu gossip girl, smor je kad ona piše
lemajo, odsad nam ti prepričavaj, baš je zabavno :D
Ne možeš biti normalan i čitati taj blog.
Sve nikovi jebote, ne može se pohvatati sve. A i ne pratim roze tv, pa nisam baš upućen u estradu i rijalitije.
pa to, jebote
ja ne znam ko su ti ljudi pod tim nikovima
lemajo, dešifruj naaaam :(
vidro, pitaj u pvt, skoro ih sve znam ;)
Knez je bog. Apsolutni bog. Jebe ih čoek sve u zdrav mozak, samo što mozak Ivana Ivanovića nije sposoban da shvati da svaka njegova " fora " izmišljena iz njegovog pankreasa, ne ostavlja utisak na nikoga od njih, pa pola šoua on skrene na sebe.
Knez se trudi, bolesno trudi, da pobedi. A lik nije u stanju da izmeni svoj glas makar malčice. Diabola.
A i crnogorac je.