TLZP

1. stojke nabacio tosicu profi kurvu i reako mu da se ne zaljubi.ovaj se zaljubio i eto sada uzivaju u braku.

2. Puši kurac gonzo, dobrodoš'o

Xexe

Očekivana dobrodošlica hahaha De si Duka bog te ne jebo

3. ne znam vidro, španovićka uživo ima vanserijsku guzicu...jeste malo previše mišićava za moj ukus, al opet...moj seksualni limit je zorica marković, tako da ova odlično izgleda naspram toga
    a zar njoj teretana nije u bazaru? kakav sad stan dupleks?

4. ne, ne, u zmaj jovinoj u nekom pasažu, uđeš u neku zgradu, i stan je pretvoren u teretanu
    sraaaaaaanje

5. Ajde, Vidro, tebi je sranje i Državni posao.
    Mora još neko da kaže da je ta teretana sranje, da bih povjerovao.
    A nekako sam i pretpostavio da je puna sebe, al' ovo što reče pezos, mišićavo, nego :D Ja je nekoliko puta vidio na Grbavici.
    Generalno, što se tiče sportista, boli me uvo ko je kakva osoba, navijam za njih kad se takmiče, ko ga jebe...

6. daj matere ti, na spensu za hiljadu i po mjesečno mo'š da treniraš k'o konj u pravoj teretani, a ova ima samo reklamu: ivana španović
    njah :D

7. Može biti, još uvijek si na testiranju nakon izvale o Državnom poslu.

8. haahhaa
    ja stvarno nemam ništa protiv njih, al' mi ni sekunde smiješni nisu
    oni vojvođani me nerviraju čim progovore, a onaj što je kao neki bosanac je previše iritantan sa lažnim akcentom
    PLUS fore su im sranje
    držaću se starih nadrealista, definitivno :D

9. Nije tačno, krivo ti je što je Krajišnik u emisiji, a nije Semberac ili Sarajlija. Priznaj da zato ne voliš čitavu emisiju.
    E PA NIJE SVAKI BOSANAC SARAJLIJA I NE GOVORIMO SVI BA!!!

10. hahahahaha, pa nisam ni ja ni semberac ni sarajlija, pu pu pu

11. Al' govoriš ba.

12. uticaj sredine......

13. Dobro , znam da nisam super-kul kao ovi što nemaju TV i sede pored tranzistora, dok pišu kratke defke na komodoru i slušeju vesti studija B. Jbg, ne možemo svi da budemo tako old skul.
    Dakle, pošto sam tužno prihvatio tu činjenicu da sam pripadnik svih ovih nelorda koji briju karu, gledaju tv i cepnu kamagru posle prvog jebanja, kako bi zveknuli jos pet puta za veče i iskoristili tu reku priliku jebanja jednom godišnje, mogu da kažem da je emisija sasvim okej. Volim emisije gde se ljudi smeju i pevaju, glume, imitiraju...

Sara - stvarno riba zna da glumi i imitira do jaja. Sigurno se tako i jebe. Na žalost to nikada neću saznati, ali ću svakako izdrkati na tu zamisao.
    Onaj peder - mnogo feminiziran. Dobar je bio kao Roslav Ilić
    Knez - takve smo maltretirali u školi
    Goca - netalentovani debil
    Tamara ili kako se već zove glumica - trsio bih je. ne zna da peva, ali trsio bih je
    Šašić - iznenađenje. Očekirao sam uber ljaljana, a skapirao da se radi o skroz korektnoj lobanji, koja ne samo da liči na Dejana Tomaševića, već ume i da nasmeje čoveka.
    Viklajski - talentovan tip. Korekt skroz
    Boris - bogotac, očekivano.
    Sneki - nešto nemam neko posebno mišljenje

Ne znam da li sam zaboravio nekoga...

Žiri:
    Marija- fina debela osoba. Malo se veštački smeje, ima tu cinizma, ali okej
    Ivanović - sve što je Lemaja rekla je tačno, a ne trač, osim što je zaboravila da spomene da je kompleksaš i govnar. Neću da spominjem njegove fore, jer ih mogu čuti svaki put kad priđem pored neke građevine i naletim na majstore.
    Katarina - opet, sve što je rekla Lemaja je tačno, samo je izostavila da pored alkoholizma, voli da pravi žestoka sranja u svojim pijanstvima.

Kilibarda je loša riba, plus je preglasna i neverovatno iritantna. Svršio bih joj u otvoreni prelom potkolenice i onda joj slomio kičmu, kako mi mogla da se savije i poliže svršotinu.

Toliko.

14. Чедомире, она је оперисана од укуса, џаба се расправљаш.

15. idi lijepi sličice i citate radoša bajića u svesku.

16. Svršio bih joj u otvoreni prelom potkolenice i onda joj slomio kičmu, kako mi mogla da se savije i poliže svršotinu.

ахахахаха

17. evo sad sam vidla najavu za sutra, jedva čekam da vidim sneki kao šer u onim trakicama!

18. Ja bi Kilibardi dao limit ko na tviteru, 140 karaktera maksimalno. Podeljeno na dva.

19. Knez - Hodajuci transfer

20. +1 promeni glas malo sabane!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.