Prijava

'Vako, ja digitalni fotoaparat nisam nikad posedovala i ne razumem se u iste. Videh malopre na nekom sajtu s tim tehno stvarčicama da su jako jeftini, ja sam kontala da su skuplji. A kontala sam takođe da uzmem neki jer volim da slikam stvari (ne tripujem se da sam fotograf, nije u komercijalnu svrhu, nego za svoju dušu), a i za što bolje ovekovečvanje pijančenja i fejlova drugara i familije. Spremna sam da izdvojim nekih 80e, i eventualno nešto malo preko toga, ako je zaista dobra ponuda. Ono što mi je bitno jeste da slike budu kvalitetnije od recimo ove, jer ovo može i moja kamera s telefona. Da l' je to moguće? Poz :*
http://i.imgur.com/DxY2JSl.jpg

оћеш да сликаш слузаву пичку и да качиш на суициде гирлс?

hahaha

Elem, za osamdeset evra izaberi najlepši u radnji, pošto je sve ispod dvesta evra igračka od aparata pravljena za fotkanje, ne i fotografisanje. Pa makar da bude lep.

Lože te suicidalne devojke? :/

још један квази уметник који ће правити фотографије на конту тамблера. гуд џаб. све те слике су већ виђене, мош то правити и са обичним дигиталцем. А ако баш имаш пара онда ти се јебе који да купиш.

у том случају најбољи је у Full HD-u..

Vidim da si žensko pa neću da psujem a inače bih napisao:

"Oca ti (cenzurisano) buržujskog. Neko se muči da radi da bi uplatio godinu na fakultetu ili traži posao godinama da mu đeca ne sjede gladna kući a ti da ideš okolo da slikaš nekakva sranja da ti majku (cenzurisano) da ti (cenzurisano)"

Obzirom da si žensko pitaću te da li bi voljela da slikaš egzotične životinje pošto ja imam pitona.

To je moja celogodišnja ušteđevina, neću valjda tebi da je doniram :D
Pre sam kontala da uzmem tablet, ali tableti su lejm, isti đavo ko android telefon. Zato reko' da vidim neki fotoaparat, ali izgleda da su i oni isti đavo ko kamera s telefona. Damn.

brate a zasto ne zastekas za leto i zapalis po evropi

Pa uzmi nešto normalno sine. Ono ako nemaš klimu u svojoj sobi ili tako nešto što će ti olakšati život... Ako ti ništa ne fali onda ostavi sa strane jer vazda treba para kad ode nešto na kolima ili još bolje natoči benzin za to.

Zapravo kol'ko ti imaš para uopšte?

Мрзи ме сад да образложим зашто у петнес редова, али ти фотоапарати су бескорисна срања.

baš vala
šta će ti aparat kad moš imat alkatel

Прекидамо комуникацију до даљњег.

jel se dodirujete vas dvoje?
enivej, nebitna, uzmi telefon k800i neam pojma, pade mi na pamet

Uzmi tih 80 eura i kupi polovan SX VGT bas. Odličan bas koji je u rangu onih od ~350 eura a još i dobro izgleda i tako razradiš prste fino, postaneš lezba i tvoja djevojka bude najsrećnija žena na svijetu.

EDIT: Za 80 eura možeš da kupiš i bučice i rukavice za full kontakt... zapravo dodaj još jedno 20 eura i kupi uz to i rukavice za low kontakt i nabilduj se i tuci likove u kraju kad oće da te siluju ali skini rukavice kad to radiš.

к800и јебе што се тиче камере, објашњава неке ствари овим новим телефонима

Bač, nije valjda da koristiš telefon da se slikaš ili još gore slikaš prirodu oko sebe?
Pao si mi u očima

Снимам порниће.

Opa, POV moja omiljena kategorija!

poseti sajt suicide girls sasvim nebitna, reci mi na koga najviše ličiš.
Pusti fotoaparat.
Okači fotku na temu sa vukajlijašima fotografije pa ću i ja pozz