Razmjenjujmo sličice Vukajlijašica i drugih dobrih žemskih. (TEMA ZA DOGOVORE ---- RAZMJENA ISKLJUČIVO PREKO PVT-a)

1. Па ти се пази, твој је колега лоло

А јееесте, 200гб меморије, ал јуче

2. Evo i ja i ironični smo sklopili dil, mada mi uvijek imamo dil tako da se ne mora obavezno računati jelte...

3. fino smare reče pazite se ljudi samo autorke koje su 18+ godina na sajtu možete da furate preko pvt-a a za civile vredi 18+ dina života

4. дајте катју и кузманову сестру, имам свашта, по договору, повољно. а може и ова од дигинг била.

5. Šta imaš konkretno? Ja imam dosta materijala koji se uklapa u ovo što ti tražiš... neki čak i limited edition sa captionima.

6. Pa nismo mi Yu-Gi-Oh kartice, majku vam.

7. Ali ipak postoji kasifikacija slika, rer, fojl, gold...

8. Шта је бре ово коју пичку лепу материну?

9. čuj 4 kuzmanke, slabo to momci.

10. МИДОРИ, ВЕРУЈ У СРЦЕ У КАРТАМА!

11. Ja imam Midori, šta vi slepci imate?

SČIME ĆETE MI NA MEGDAN IZIĆI?

http://www.dodaj.rs/f/1R/dH/5sVHUTO/card-hybrid3.png

12. 4. Кузманка је урбани мит, то нико нема.

13. мењам фб од миђори, једне миткетове сестре и три кузманке за фб од комад1970

14. Imam 4000 fotki Komada i FB stranicu....a ako nazovete odmah dobijete i pasword za FB.... ovaj spešl edišn vrijedi samo do isteka zalih
    :p

15. комад колико кошта то

16. Добар потез Раде. Али сада је ред на мене!
    http://i.imgur.com/RSVSBPc.jpg
    АКТИВИРАМ СЕЛЕНИЈУМ ЏАРАЈТЕ ПИЧКУ СВИ

17. ahahhahahhahahah

18. Menjam 7 slika od komad 13348 za neku drugu. 1 za 1

19. Мењам 3 Кузманке за фејс или слике Сузанице.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.