U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja ionako volontiram za tebe...ti pobeđuješ, na ovaj ili ONAJ način, ali nećemo o tome :-))))
ne sad, kad stignemo ponovo do kraja(ja znam kad će to biti:)) pa ćemo da raspredamo:)
odo nešto da radim, a vi pomagajte da ja stignem do kraja:))
Ma nemoj! Bez muke nema nauke, a ni pobede.
Nek' se i zeka malo odmori, ima i on dušu.
ooo predražinjo..tu si i ti :-))))))))..(RD-a sam registrovao prije ali se pravim da nisam:-))..zar se još tu zafrkavaš sa zecom :-)))?
Moj ti je savjet da pomirišeš cvijeće , prekrasno je :-)
Dio, i Zeka je dražestan kada ga upoznaš :-)))
:-)...ma kakvi , on je tebe prevario evo kako ga definisa čovjek prije par minuta : http://vukajlija.com/zeka-huligan/115599 cccc...s obzirom da zna moderatore oni će ovo banovati..:-)
Iako si tigar zečevi su brži pa može da te zaboli glava ;-)
Video sam. Znam taj vic, doduše sa alkoholom: U jebote, uvek pravim sranja kad se napijem!
Kada bih pojurio zeku čisto sumnjam da bi mi umakao...toliko o brzni.
Sada stvarno moram da radim. Ćao!
hahahhaha..def.nestala sad će da kažu kako nema smisla jer je vic...cccc...zeko koliko para košta priključenje u taj tvoj lobi? Oću da prodam dušu:-).
Da se zaoljunem....Dio nema te ovih dana? Drago mi je da konstatujem da su Predrag i RD redovno posetili ovu temu!!
olaa mućaćosi i mućaćite :D
lažu kriss, veruj mi:))
ma verujem ti zečice :D
cmokić**
:))
Ma,šta vi tu "Zeka ovo,Zeka ono..."
Navik'o da pobeđuje,pa to ti je!! :))
Težak teret slave nosi...:)(a i stalno se presvlači,heheh)
Mora zeka da plati pivo za ove silne pobede :)))
mora:)
i platiće!
:))
Ccc, samo na pare mislite! Nije važno ko će da plati, važno je druženje.
Lako je Predragu da forsira alkoholisanje trenutno ga Zakon o saobraćaju ne tangira mnogo.
Jebi ga, RD, svako se češe tamo gde ga svrbi :)))
ja sam našo zeca i češemo se zajedno:)))