Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Захваљујем на указаној части.
Умем да мрдам ушима, обема, појединачно и наизменично.
Ne umem da sakrijem gađenje. Kad me pogleda u oči neko ko mi je užasno gadan, to se lepo vidi. Iz praktičnih razloga je potrebno to ponekad sakriti-ne uspevam, moj talenat je jači.
Mapa, nisi jedina... :))
igram PES pa razbijam.da sam za svaku dobijenu utakmicu dobio jedan euro...pa ....bio bih milioner :))
ej, pa ja igram tabliće opasno:))
vidiš da nije bilo lakija i njegovog PES-a ne bih se ni setila:)
Minesweeper "expert" rešavam za 90 sekundi.
Bolesno pamtim imena i nazive,mada ne želim,al'eto!
Ja talenat imam, za šaljive rime,
nekad kažem "sise", a nekad i "vime",
al' ne pisah nigde, osim tu na Vuki,
i za neki uspeh, zabole me tuki!
:)))
Bravo predražinjo! :)
Mrdanje usima i mindza kornjacenje prstima ste vec culi.
Al zato mogu i da dodirnem nos jezicinom, a nije mi veliki nos.
;-)
Umijem da idem na rukama kol'ko ocu, tj dok mi ne pljusti krv na nos :D i inace nicemu mi to ne sluzi, ali ajde :D
slabo stojim sa stvarima koje sluze necemu jos slabije sa onima koje ne sluze nicemu.
Mogu da ne spavam dugo... mada to moze da bude prakticno... nekad..
Напишем с времена на време добру дефку на Вуки и то је то. Ничему не служи...
Pišem dobre definicije - imam dobar skor i ničemu to ne služi.
Umijem kvalitetno da zajebem stvari.
mogu da izdrzim bez sna dva dana
Minesweeper expert - 59 sec. Jakog mi talenta, još kad bi se mogla tako obogatiti...
Selenijum, bolja si, i to debelo bolja! :)
Mogu da stavim obe noge iza glave,mogu da uradim i musku i zensku spagu,mogu da stojim na rukama,mogu da uradim 15 zgibova,imam strasan cug,umem da otvaram pivo upaljacem i da pimpujem loptu....da dotaknem nos jezikom....probusila sam samoj sebi usi....i jos mnogo gluposti...:)
:))))