Saveti

1. Savet svim vodoinstalaterima - topla voda levo, hladna desno, inace dodje do sranja

2. Savet svim zavodnicama- kad treptanje ne prolazi vi pustite koju suzu.

3. Savet za pse - dobro vodite te slepce, inače kafilerija sleduje!

4. Savet ženskom delu populacije:posle plesa se ne vraćajte kući u štiklicama,pa još peške!Toplo savetujem-proverila! :)

5. Savet svim alkoholicarima-klin se klinom izbija :)

6. Savet svim pticama - kada letite, trudite se da vam grudi budu okrenute dole a ledja gore, inace mozete pasti i polomiti se.

7. Savet na časovima hemije:Ako kiselinom progorite rupu na bluzi,trebalo bi,po teoriji,da je"neutrališete" baznim rastvorom...

8. Savet Remorkeru- nemoj da okupiras vise deo igrice..gubis dovoljno

9. Savet za Jana>u - Nauci da gubis. Trebace ti to u zivotu. Cesto :) Narocito ako sam ja blizu :)

10. Savet za rema- Oprosti se od svoje slave, ja sam tu da je pokopam

11. savet za janu,samo napred, sve žene sa foruma su uz tebe!!

12. Savet za Tas Dja - Zašto samo žene. Počnite da lobirate i kod muških autora!

13. Savet za R ti si jedino musko na forumu samo zato sto se ponasas ko zena te je savet da se promenis ili da pocnes da pijes neke tabletice da pocne brada da ti raste!!!!

14. Savet za Malog prsta: daj neki dobar savet

15. Savet onima sto lome bagrenje panonskom mornaru - kupite sekiru, lakse je.

16. Savet ženama: šut u jaja je dobar da se razgaze cipele.
    Em uživate, em se smejete:)

17. maro nasmejah se ko budala. :)
    savet muskarcima za srecan brak- nadji ljubavnicu, nemoj zenu da maltretiras.

18. savet za remorkera: nemoj se mnogo hvaliti, sacekaj da te drugi pohvale.....:¤

19. Citizen, stani bliže prozoru, možda dobiješ signal.

20. Savet za citizen- nemoj da javno diras Remorkera on je osvetoljubiv kao zena :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.