Saveti

1. savet za janu: nemoj da mislis da si jedina koja tako misli :)

salim se

2. Savet za svalercine..zene nisu slatkisi, nemojte ih zvati tako

3. Savet za Janu, nemoj da zameraš momcima kad ti kažu šeČeru.

4. Savet za tigra- Nemoj da ucis ove mlade ljude svalerizmu to ne valja. :)

5. Jano, ne govori nemoj kada misliš da ;-))))

6. savet za janu i reservoiir dog: dzabe se prepirate kad ste oboje delimicno upravu.......

"deco" nemojte da radite ono sto mi ne bi

ili nemojte da radite ono sto bi mi

7. Savet za sve- nemojte davati Jani savete..uzalud :)

8. slazem se sa janom nemojte NAM davati savete..uzalud:)

9. savet za mene.. jedi Jano ide zima

10. drž se da nepadneš...i tresneš...

11. savet za sve:Naucno je dokazano da,ako dnevno popijemo 1 litru vode,za godinu dana u oranizam unesemo vise od 1 kg bacterija (Escherichia coli) koja se nalazi u fekalijama.To drugim recima znaci da za godinu dana pojedemo 1 kg fekalija.Tako nesto ne moze se dogoditi ako pijemo vino.Zbog alkohola-u vinu nema bakterija (ESCHERICHIA COLI) takodje i zato ,sto vinova loza profiltrira vodu koju ugradjuje u grozdje.Zato je -mnogo primerenije piti vino i srati gluposti,nego piti vodu i jesti govna...

12. Savet: nije zahvalno deliti savete.

13. Savet: Ne deli savete drugima, ako sam nisi spreman da poslušaš druge. (moj slučaj)
    @Muskatla
    Nije zahvalno deliti ni saLvete.

14. Kakav god savet da dobijem, ja opet uradim kako ja mislim.

15. Savet za studente: Kad god te profesor iznervira ti udri po skotu jer ces kasnije da se kajes

16. Savet za one koji nemaju novca - ne trudite se da ga steknete, besparica jaca karakter i imunitet.

17. Савет за малог прста - не држи звучнике близу монитора, јер због њих временом на монитору почну да преовладавају нијансе зелене боје (или неке друге, али се свеједно побркају боје).

18. Savet: Uživajte u životu! :)

19. Savet: Doručkuj prvo. :)

20. Savet: Dobar savet valja poslušati. :)