Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
savet za janu: nemoj da mislis da si jedina koja tako misli :)
salim se
Savet za svalercine..zene nisu slatkisi, nemojte ih zvati tako
Savet za Janu, nemoj da zameraš momcima kad ti kažu šeČeru.
Savet za tigra- Nemoj da ucis ove mlade ljude svalerizmu to ne valja. :)
Jano, ne govori nemoj kada misliš da ;-))))
savet za janu i reservoiir dog: dzabe se prepirate kad ste oboje delimicno upravu.......
"deco" nemojte da radite ono sto mi ne bi
ili nemojte da radite ono sto bi mi
Savet za sve- nemojte davati Jani savete..uzalud :)
slazem se sa janom nemojte NAM davati savete..uzalud:)
savet za mene.. jedi Jano ide zima
drž se da nepadneš...i tresneš...
savet za sve:Naucno je dokazano da,ako dnevno popijemo 1 litru vode,za godinu dana u oranizam unesemo vise od 1 kg bacterija (Escherichia coli) koja se nalazi u fekalijama.To drugim recima znaci da za godinu dana pojedemo 1 kg fekalija.Tako nesto ne moze se dogoditi ako pijemo vino.Zbog alkohola-u vinu nema bakterija (ESCHERICHIA COLI) takodje i zato ,sto vinova loza profiltrira vodu koju ugradjuje u grozdje.Zato je -mnogo primerenije piti vino i srati gluposti,nego piti vodu i jesti govna...
Savet: nije zahvalno deliti savete.
Savet: Ne deli savete drugima, ako sam nisi spreman da poslušaš druge. (moj slučaj)
@Muskatla
Nije zahvalno deliti ni saLvete.
Kakav god savet da dobijem, ja opet uradim kako ja mislim.
Savet za studente: Kad god te profesor iznervira ti udri po skotu jer ces kasnije da se kajes
Savet za one koji nemaju novca - ne trudite se da ga steknete, besparica jaca karakter i imunitet.
Савет за малог прста - не држи звучнике близу монитора, јер због њих временом на монитору почну да преовладавају нијансе зелене боје (или неке друге, али се свеједно побркају боје).
Savet: Uživajte u životu! :)
Savet: Doručkuj prvo. :)
Savet: Dobar savet valja poslušati. :)