RIP Mentalno razgibavanje-VUČIĆ SE OŽENIO

1. to mi neko rek'o...da je bila registrovana kao narkomanka.
    deluje mi raspalo,tako da je sve moguce.

2. Nataša Mićić bode se u pičić.

Dal narkomanke kad im nestane vena bodu igle u pičku, dole ima sigurno arterija neka mi kaže Pazl ili neko?

Ne vezano za temu volim da pogledam mlade mame sa decom u kolicima u oči sa osmehom pa u bebu pa opet nju u oči i pomislim u sebi "znam da si se jebala" a njima bude neprijatno ko da znaju šta mislim

3. nisam slušala emisiju, ni u ludilu se ne budim tako rano, ali braaaateeeee šta je ovo? smo mi u rusiji pod staljinom? kake su ovo fore?

4. Ne vezano za temu volim da pogledam mlade mame sa decom u kolicima u oči sa osmehom pa u bebu pa opet nju u oči i pomislim u sebi "znam da si se jebala" a njima bude neprijatno ko da znaju šta mislim

Ovo je pobedilo na toliko nivoa da čak ni tim koncentrisanih mudraca ne bi provalilo kroz koliko različitih dimenzija ovo provlači kurac i jebe redom.

5. шта глумите неко лудило сад, сви се као згрожавате
    а чак је и на вукајлији забрањена слобода говора
    ја сам жвии сведок

6. nek nas jebe i vucic i djilas i svi ostali zajedno kad im dopustamo...svi cuce na kolenima i zinuli su cekajuci mrvu sperme od njih

ne mogu da verujem kolko je narod jebeno plitak, glup, naivan...al ni za sebe ne mogu nista bolje da kazem jer ni sam ne preduzimam nista. Kao vidim sta se dogadja, a u sustini radim sve isto ko i ostale ovce....

7. Rahmetli babo Atif:

Bruce reko sve kako valja.
    Picka im materina ako ukidaju zbog cenzure.
    Picka im materina ako ih ukidaju zato sto su govno, a oni oce da ispadne da je zbog cenzure.
    Razlicitim im, naravno.

pri cemu, da dodam misljenje, istina je negde izmedju. da su sa b92 procenili da nije nesto kvalitetna emisija i verovatno pomenuli ovima (tipa neko im reko da ce ih skloniti ako ne poprave rejting, ili im reko da se slusaoci zale posto im se ne svidjaju teme, ili jednostavno neki direktor reko da mu se ne svidja itd...) - na sta su ovi iz emisije resili da teraju inat i podjebavaju vucica, osnovano-neosnovano, na sta je neko iz radija reko "aukurac, ne vredi da si navlacimo bedu na vrat zbog ovog" i dao im otkaz, posto je procenio da ima vece koristi trenutno od lizanja dupeta vucicu nego od zajebavanja istog.

nesto izmedju cenzure, prava govora, kinte, kvaliteta i interesa.

8. a vladajuci ovaj put imaju malo vecu podrsku raje da rade po sopstvenom nahodjenju, i zajebavanje sa njima nije preporucljivo.

9. ne mogu da verujem kolko je narod jebeno plitak, glup, naivan...al ni za sebe ne mogu nista bolje da kazem jer ni sam ne preduzimam nista. Kao vidim sta se dogadja, a u sustini radim sve isto ko i ostale ovce....

ti si plitak glup i naivan ako precenis prosecnu inteligenciju naroda :)

kad imas vise od 1000-2000 ljudi kojima nesto pricas, ne pricas im da im podstaknes misli, nego osecanja. po mogucstvu podsvesno. srbi-amerikanci-svajcarci ili japanci, potpuno je isto kako ces to da radis.

10. NAJNOVIJA VEST: sa programa radija B92 je skinuto 7 autorskih emisija, između ostalog i neka spotska emisija (koja je, je li, sportska, nisu nikog prozivali), a navodno su ova dvojca prosuli ovu priču kako bi sebi digli rejting i eventualno se uhlebili na nekoj drugoj stanici. toliko u ovom javljanju. žaklina tatalović za tv vuka.

11. Рејтинг им је био одличан, мислим да су најслушанији у Бг-у били, ево чак и на сајту Б92 те потврде.

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=1087&yyyy=2013&mm=08&dd=31&nav_id=748398
    Najslušaniji autorski program "Mentalno razgibavanje" započinje novu sezonu radnim danima od 6 do 9 ujutro,
    a reprize najboljih trenutaka slušaoci mogu da čuju vikendom od 7 do 9.

Пробаћу да нађем снимак те две спорне емисије, кад су Вучићу пуштали песме за свадбу и певали за њега. И ову кад кажу да лаже за кваку. Мада, са сајта Б92 аутоматски су пообрисане све њихове емисије, ваљда ћу наћи негде.

ЕДИТ: Лемаја, тек сад видех. Кажем, ови су имали добар рејтинг, чудно ми је да скинеш неког ко ти доноси новац..

12. thilmo, pročitaj moj post pre tvog...

13. traži na njihovom FB, ako im je u interesu biće tamo kao i sve ranije

14. Да, онда кад свима даш право гласа, жене и педери гласају за Тадића јер личи на Клунија. Само диктатура.

A po kom principu biraš vođu onda?

15. A сви ви што кукате што је Вучић скинуо емисију јер су га спрдали, 70% посто вас би исто урадило да је на власти, мојне се лажемо.

16. NAJNOVIJA VEST: sa programa radija B92 je skinuto 7 autorskih emisija, između ostalog i neka spotska emisija (koja je, je li, sportska, nisu nikog prozivali), a navodno su ova dvojca prosuli ovu priču kako bi sebi digli rejting i eventualno se uhlebili na nekoj drugoj stanici. toliko u ovom javljanju. žaklina tatalović za tv vuka.

БАНУЈТЕ ОТВАРАЧА ТЕМЕ ШТО ДЕЗИНФОРМИШЕ. ОВОМЕ СЕ МОРА СТАТИ НА ПУТ!

17. Чек, нек Лемаја докаже њену вест..ја сам дао доказе у уводном посту. ЛЕМАЈО ВУЧИЋУ ПОКАЖИ СЕ!!1

18. more funkcionise demokratija, ali prvo moras da opismenis narod, da ih naucis da bar vecina ume da cita (nije pismenost samo prepoznavanje slova). ili ako nije, onda lepo da pitas samo pismene.

19. Evo sa sajta B92:

Imali smo sastanak sa čelnim ljudima B92. Ne mogu puno da otkrivam jer smo u nezavidnom položaju. Do 13. januara neće biti emisije, za dalje još ništa ne znamo. Zvanično objašnjenje koje smo dobili je da smo "skinuti" zbog prazničnog programa - kaže Darko Mitrović za "Blic".

I šta sad?

20. Па како шта? Бануј га!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.