RIP Mentalno razgibavanje-VUČIĆ SE OŽENIO

1. kako se ljudi isprimali.samo malo razmisliti...kraj godine...logicno.

2. ....обајвио БЛИЦ, мош мислити, тј допис ППВ-а.

Али зато прочитајте коментаре.

3. А зашто Блиц објављује вести с Б92? А ако је регуларна процедура, зашто су им обрисали све емисије са сајта? Зашто би уопште ови на Твитеру толико попљували све, ако је само пауза? И зашто је Б92 пре 13 минута помпезно најавио њихову тв новогодишњу емисију, која је иначе посладња, пошто се укида?

4. pa šta ima da se dokazuje thilmo, ako su skinuli 7 autorskih emisija? ili su možda pored njih uzeli i skinuli još 6 emisija kako bi prikrili skidanje ove? ajde bogati...

5. Не, њима су обрисали снимке емисија које су биле на сајту..
    http://www.youtube.com/watch?v=NzlG28B-R8Y

6. Ма фолирају..али добар трол су направили, сад ми се нешто јавило, видећете.

7. jebote, ovo nemos vise znati ko laze a ko jede govna.

8. ukino vucic grafite koji ga prozivaju!

9. Одговорио Вучић на твитеру! Банујте отварача теме због узбуњивања јавности.

10. VUČIĆ ANĐEO NIJE HTEO JBG

11. КАКО ТЕ СТИД НАШЕГ АЦУ ДА НАПАДАШ ЈЕЛ ТИ МАЛО ШТО ЈЕ УЧИНИО ЗА ОВАЈ НАРОД. Е ЈЕСМО СТОКА.

12. Нисам у току чим овде тек сазнајем да се Вучић жени, мислим ху гивза фак. А што се тиче емисије, мислим да је сморуљ на куб, али ме ипак подсећа на нека лепша времена кад сам устајао у 6 и 15 да идем на посао а на радију ког и не слушам двојица нешто баљезгаре. оћу кажем да ме та емисија асоцира на време кад сам псово мајку свима који ме претекну сабајле колима онако надрканог јер пичим да радим, а сад, курац красни, нема се посла, не слуша се б92 љољо

13. http://uns.org.rs/saopstenja/21772/uns-zabrinut-zbog-ukidanja-emisije-mentalno-razgibavanje-sa-programa-radija-b92.html

УНС-у је Марко Степановић, један од аутора емисије, рекао да су их „синоћ око 20 часова позвали са радија и питали да ли ћемо сутра у емисији причати о Александру Вучићу. Потврдили смо и након сат времена јављено нам је да сутра не долазимо на посао и да смо на предновогодишњој паузи до 13. јануара“.

Ето, банујте Трућа згог клепетања.

едит: клеветања..

14. Thilmo, Vučić rekao da on nema veze sa tim i da bi volio da se vrati emisija, šta ćemo sad? Ćutimo?

15. погледај табелу, Џанкела :*

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.