Ukinuti popularne

1. Глуп си ко курац, Бохоре. Или си ћорав или дрогиран кад не видиш да ја овде хејтујем сваки дан, а не кад крену други са тим. И нешто си одједном променио мишљење о свему овоме, ваљда откако смо провалили шта радиш са тим популарнима.

2. Ко два курца си глуп, у ствари.

3. Šta si ti provalio crna muko? Axaxaxaxaxax

4. Oćeš kurac. Izvini ali sam shvatio da si ti lik koji nema svoje ja. Danas zbog onoga na forumu što te zmaj izvalio i zbog rečenice da si na neku definiciju dao minus zbog jedne reči ili prve reči. Nije ni bitno. Kao hejtuje se nešto, to je kul, delevra, ajd i ja da se priključim. Sitan si.

+1000000000

sve su to ista govna al' je bač najveće pa ga i volim. Ostali su samo njegova blijeda kopija lololo

5. Nisam promenio ništa ja. Ti si za mene pička od kako si Pazla prijavio, nekad veća nekad manja, a dobar si momak vako što je najgore. Idi sad objavi na Puji to ili se žali Delevri.

6. Четри и идемо даље.

7. Не, озбиљно. Не познајем те толико добро, али гледајући шта пишеш овде и колико пута то понављаш могу да приметим ово што сам горе написао. Уватио си се Пазла иако сам објашњавао више пута. Шташ. Не вреди, једино да цртам. Кад год нестане аргумената, одма Пазл и Делевра. И онда се питам ко је ситан.

8. Pozovi agilnog na svadbu

Hoću. Da je neko drugi to predložio ne bi prihvatio, ali ti si mnogo baš kul.

9. Sitan si ti, to smo utvrdili. Sa Delevrom je sad sprdnja već, znaš i sam. Nisam bio tu kad je bilo to oko njega da bih mogao da koristim kao argument. Ovo oko Pazla sam bio ma šta god ti rekao ja sam video svojim očima.

10. šta samo kukate nešto ko neke babe?

u čemu je problem? ja ni ne primećujem da ovde postoji išta osim četa i foruma, i meni lepo... kad ignorišeš nešto, onda to i nestane...

11. e što obožavam ovu lemaju. Uf!

Ostatak: Naučite da hejtujete. Nema uvrede ako ne ideš do kraja

12. Kakve dve strane u diskusiji. Jedna koja misli da je kul hejtovati (ja kad hejtujem, hejtujem svaki dan, osim kad ne hejtujem), a druga još inventivnija, koja misli da je kul međusobno se pomoći tu i tamo radi pluseva (ja ne pišem za sebe, meni je cilj da moje govno neko i vidi). Šešelj i Čeda, Radovac i eldžibitijevac. Divota.

Potrudiću se da se popularne ukinu, ili makar ture na drugo mesto.

13. Свеједно, боли ме курац за то са Пазлом. Да ме је увредио на било који начин не бих га пријавио, али то досађивање, убијање у појам разним говнима нисам могао да трпим и ето. То су две различите ствари. Некада је био напоран као шест Боб Рокова, чији су бан многи тражили пре неколико месеци, па не видим да им тетовирани шабани серу сваки дан због тога. Пазл ми је сад чак и готиван, уме да се понаша, за разлику од тог времена.

14. aj i vidi nekako i te definicije da se ukinu.
    Matoro i smorilo jbt...

15. Zaboravio si da postoji i treća strana, a to je samo jedan čovek koji je istinski kul. Sergej Trifunović kul.