Ukinuti popularne

1. Samo da se Čampi vrati, tu je i Komad, sve bi bilo k'o nekad - mogao si da se uloguješ i spavaš na klupi i niko ti ništa nije smeo, odabrane preko sindikata... Znao se neki red.

2. jebo vas ovaj pas sa čime se vi bakćete

3. Samo je bitno da se istaknu odabrane, Yeah je napisao pametnu stvar i to je to... dajte dečku moda i može lock.

4. E vako. Bio sam na rođendanu ženinom pa praštajte ako opsujem nešto.
    Nadimak ti se napuši kurca jako pošto si dovoljan debil da ne znaš kad je neko sarkastičan kad jok. I koga si pitao da linkuješ moj komentar? Toliko.
    Srećna vam nova godina i Božični i novogodišnji praznici.

5. Što se tiče odabiranja, ako je jedan sadašnji ili bivši moferator dobio PVT od mene nešto da mi odabere onda neka kaže i pokaže i odo ja sa sajta. A ako jedan registrovani član Vukajlije ima PVT u kom ga cimam za plus i to od dana moje registracije do danas, ja ću takođe odmah napustiti sajt.

Agilni, smiri štićenika.

6. Lik otvorio temu i otišao, a vi se koljete dva sata u komentarima.

7. ajmo mu davati nadimak
    evo ja predlažem da ga zovemo kurčić

8. Hahahaha, Bokserova trejdmark sovica kobeđuje sveredom

9. треба нам нека креативна зајебанција као оно са дифолт аватарима

10. Agilni, smiri štićenika.

Koliko si ti samo kul. Prvo nadimak Strajizam. Pa onda ova rečnica. Jebote al si kul. Nešto između Sergej Trifunović kul i Kojot iz Ajsbrna kul.

11. ova sova tačno izvuče svaku temu

12. Stanite! Prošle godine sam otvorio temu za novu godinu i odabirali su defke ko je tražio. Otvoriću opet sjutra pa tu kukajte. E'o ako vas je sramota ja ću da pitam za vas, nije problem.

13. оћу да мењам јебени ник

14. Pozovi agilnog na svadbu

15. Oćeš kurac. Izvini ali sam shvatio da si ti lik koji nema svoje ja. Danas zbog onoga na forumu što te zmaj izvalio i zbog rečenice da si na neku definiciju dao minus zbog jedne reči ili prve reči. Nije ni bitno. Kao hejtuje se nešto, to je kul, delevra, ajd i ja da se priključim. Sitan si.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.