Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Izvini Nikola, al' stvarno nije tebi upućeno.
Agilni štićenik ti je mnogo nervozan. Ne igra Wow-a više, a?
Zašto me vređaš? Jel sam ja tebi rekao da si ojeđeni debeli čmar? Nema potrebe za tim istetovirani šaban. Ja sam se ipak zadržao na tvojim karakternim osobinama i čak se izvinio u napred. Budi džentlmne.
E to si u potpunosti u pravu. Sad mi je baš gotiva. Prosto da ne poveruješ kakav je bio ranije
Samo sam ja verovao u Pazla pederi jedni.
А са тобом се договарао за плусеве... Сад ми све јасно.
Idi grizi stiropor nubaro. Nauči da ispraviš kičmu bar jednom.
Nemoj do pola sa sve rukavicama da pokušavaš da se prepucavaš.
Ako si sisa onda zapuši pičku. Nemoj ovako polovično... Amaterski i krajnje šupački.
Ti si duplo više od mene ovde još nisi naučio da koristiš forum? Kad ti neko nešto napiše ne treba menjati temu ili pričati o nečemu desetom, ako ćeš već da se razgovor i pisanije nastavi.
koga boli kurac za forum? To što ti dudlaš kurčić moderatorskim pičkama ne znači da svako želi takvu sramotu.
Pičkice glupa
Нећу да се понављам више.
Ok, staćemo ovde.
Само да одговорим.
Јеси заправо, доста пута.
(хрскави звук жвакања кокица и шум газиране кока коле)
Na večeras sam mislio, vređali smo se ranije, nije da nismo. Večeras sam baš lepo pisao, čak sam sebe začudio.
Bohor tad imao kol'ko? 10 defki?
Aj nemojte tu preko mene da se prepucavate. Riješili smo to što smo imali, Bohora mnogo gotivim još otkad je prvi put uša na čet, vas ostale sam zgotivio od ljetos kad sam se vratio iz bana, to je gotova priča, nemojte da se cimate oko toga.
Meni je ono bilo pecki što me prijavio bač al' dobro, bilo prošlo. Jesam i ja bio težak smarač ali više krivim onoga koji je za to dao trajni ban nego njega... mislim trajni ban za jedan spem...
PS: Džoni, pusti rihu da sere, to je najbolji marketing danas. Meni sad odabrali defku.
Ne vole ljude jer se reklamiraju a oni sami finansiraju propagandu... vaaaaži
Nema eleka da ti kaže brao bohore he-he. Ti funkcionišeš na podršku kada je nema ti gubiš samopouzdanje :(
Ти што жваћеш кокице, ОЋЕШ ДА ТИ ПИЧКУ ОБРИЈЕМ СКРОЗ НА ЋЕЛАВО?!?
IZMET LEPO OBLIKOVATI U KUGLICE I STAVITI U FRIZIDER DA ODSTOJE JEDAN DAN DA IZGUBE MIRIS, POSLE POSLUZITI MAJCI UMESTO KOLACICA
ZABAVA ZAGARANTOVANA!
Колико дуго се провлачи ова прича, ја мислим да је крајње време да се то уведе.
Иначе не подржавам овакве теме, бацајте катанац!
Квалитетне дефке улазе у популарне скоро увек и не могу имати онда ништа против тога. Глупо је овако говорити због пар примера који су ту незаслужено. Не подржавам ове што се још и хвале тиме да муљају, то бих све бањавао, али квалитетна дефка ће увек ући у те популарне, па и без обезира што је мања читаност.
Тако да популарне оставити, али одабране довести на насловну страну!
УКИНИТЕ СВЕЕ
http://i1.ytimg.com/vi/ElnHWqJRaDI/maxresdefault.jpg
Муљаће се и ако се ставе у други план. Сећам се кад је била бела везија, Локси је то радио и испомеро сам му буљу па се бановао по иљадити пут и обрисо све дефиниције.