Сајам Нарцисоидности

1. Овде причајте само најбоље о себи. Реците нам да сте високи 2 метра и да имате 80 кила у мишићима. Да имате добру буљу. Да лепо певате и да ћете да се удате у Швајцарску. Причајте нам о вашим интелектуалним капацитетима.

Ово је место само за ВАС! ВИ сте у центру пажње! ВИ сте најбољи!

- Ја брзо учим.

2. ja sam najlepša zečica
    ako ne veruješ pogledaj mi avatar, nanjušila sam ovu temu zato sam se ovako skockala:)

3. E pa da krenem.
    hu, huhu, hu, huhu
    Ja najlepše hučem od svih sova. Kada zečevi čuju ovo hukanje, otpadne im mašnica i postanu samo zečevi za čorbicu.
    Od moje lepote i zgodnoće i zlato pocrni. Moj IQ je nemerljiv.
    Za mene ne postoji pitanje bez odgovora. Jedinstvena u svemu.
    Vitka, visoka (koliko to može jedna sova da bude), imam najlepšu boju tjela i svi me vole.

4. hahhhahhaahh Moja tema :D
    Maro kus more nemoj da se hvalis tolko i meni bi jezik otpao. :)))))
    iq nemerljiv..hahahhaha ludaco
    khm...ja cu sutra da postujem na ovoj temi...tolko mi vremena treba da ubedim sebe da sam bogom dana. :)

5. Ја сам најпаметнији.

6. ja sam najlepši!!!

7. Toliko sam impresivan da se statue grckih vajanih bogova postide kada vide moje izvajano misicavo telo kako se presijava na suncevim zracima koji samo umanjuju velicinu i impresivnost mene.

8. Ja sam pametan - MA ja sam bre genije ! Svi vi ostali možete da idete kući jer ja sam najpametniji ikada bio na ovom sajtu ! A i lep sam i visok, devojke samo padaju na moj divljački šarm i intaligenciju... Ma ja sam bre glavni !

9. Moj red
    Jana je saramantna
    Jana je zgodna
    Jana je duhovita
    Jana je provalila kako da zameni osigurac-dokaz da je Jana pametna
    Jana je vesela kad nije u pms ali tad je sarmantno nadrkana
    Jana je zgodna zgodna zgodna do bola
    Jana je dobra osoba FilaMtrop
    Jana je zevodljiva
    Jana ima mala stopala
    Jana je savrsena
    Jana nema celulit (ha umri zlo umri!)
    Jana malo jede
    Jana je laka za odrzavanje
    Jana je savrsena

10. Славк0 је најпаметнији.
    Славк0 је најлепши.
    Славк0 није ово писао. Он је превише скроман да се овако хвали.

11. Triša je sladak
    Triša je lep
    Kad Triša ustane ujutro - krevet plače što se sa njim rastaje
    Kad Triša ode na net svi ga tamo čekaju
    Triša malo jede al' može lokomotivu do Stalaća da vuče
    Triša zna da tovari ugalj
    Triša zna da čita i piše, i još sve to na stranom jeziku
    Triša je smršao 25 kila (crknite nutricionisti sa vašim dijetama !)

12. Ne želim da se hvalim svojim mnogobrojnim kvalitetima i time da nabijem komplekse ostalim Vukajlijašima, ali... Znate istinu :P

13. Posto je Aleksandra.. malo stidljiva ja cu je nahvalim
    Aleks... ima najbolje noge
    Aleks... ima najlepsu kosu
    Aleks... ne mora da uci-ona sve zna
    Aleks... ima ubitacan pogled
    Aleks... ima najlepsi avatar
    Aleks... ne mora da gleda u sunce samo se u ogledalo pogleda i sija svet
    Aleks... nije savrsena zato sto je savrsenstvo pravljeno po njenim merilima :))

14. 90-60-90, posedujem all the skills, i svi blenu kao pijani mojom podsuknjom omadjijani
    o meni su i pesme spevali

http://www.youtube.com/watch?v=NEb22YIftFw

15. Janooo :)
    Eto, društvo, the truth is revealed :)

16. http://www.youtube.com/watch?v=Hmp2bmpniQI

eee a kada me je upoznao rešio je da obradi ovu pesmu.. :)

17. Ја немам ниједну ману.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.