Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Lep sam! :D
http://vukajlija.com/avatars/0003/3567/jeffree-star_jpg_595x325_crop_upscale_q85.jpg?1264174678
Umem da rastavim i sastavim kuciste i sav hardver u njemu.
Kad ja pricam,svi slusaju.To je kriv moj prodoran i predivan glas.I zbog njega + moj svaleraski sarm...ni jedna devojka ne moze da odoli,a da ne pipne moj cvrsti guzni obraz ili barem da me "prosasolji" kroz bujnu kosu. :)
posjecenost nocnih klubova zavisi od toga koliko sam puta ja bio u njima, kad me jednom vide klub je pun narednih 5 noci..
Ja ne znam sta da vam kazem, mozete pisati sta hocete, al' se zna da sam ja najsavrseniji... Mislim, prica vam je suplja... :)))
vazi eto mojih noktica da te demantuju :)))
ја имам предивну, плаву косу
JA cu uskoro da prestanem da pisem na ovoj temi, jer mi mama ne da da imam kontakt sa ne savrsenim svetom... :)))
ja sam najlepsa
i zekana pored mene
divno placemo.
Niste savrseni, cim placete :PPP
pa placemo zbog vas
naravno da jesam
Eh... JAno.. ti kad bi me vidjela, od tada bi plakala svaki dan... plakala bi zato sto nisam tvoj... Hhahahaha :D
:DDDD
bre decu ne gajim ma koliko lepi bili :D
mi smo lepe i kad plačemo:p
Promijenila bi ti Jano tu "politiku" kad bi mene videla :PPPP
ne bi sale
ja se ne drogiram :))))
:PPPP NE znas ti nista :PPP
sale brate jebote umrela nam tema :)
Kakav je ovo sajam, a da mene nema?:)))
Samo da dodam da imam mnogo lepe zube, toliko su blistavi da bi i sasu matica zaslepeli :)