Сајам Нарцисоидности

1. mala????
    mrsava???
    dacu ti imena nekih ljudi da im posaljes pvt pa da vidis kako su prosli kad su me tako nazvali :D
    ja sam najlepsa i tacka..
    imam najlepsu kosu..i nokte i ruke i laktove i jagodice i usi i dobro nos ne al ajd..i imam divna dva mladeza na dnu ledja...peva o svojoj lepoti...

2. Ja imam osmjeh kao iz reklame za "Blend-a-med"!!! Ah, da, i imam ljepse jagodice od tebe... i prste... i noge... ma takav sam ti po cijelom tijelu :PPP Sto bi rekao Vule :" Ja sam dokaz da ljepota i pamet mogu ici zajedno"... :) Ti si Jano dokaz da i Bog grijesi :))))

3. jeste
    bog je pogresio kad je lepotu vanzemaljsku poput moje poslao na zemlju da hoda sa vama smrtnicima.
    Moje lepota je toliko uzvisena da se niko nije usudio da mi kaze imas lep osmeh..ja prosto sijam ako zveda severnjaca u tamnoj noci izgubljenog kampera koja ga vodi kuci..tavka sam ti ja..sjajna i uzvisena po celim telu...
    tesko je to sale moj. tesko.

4. ti bre nisi normalna.

5. Ja sam lepa i normalna.
    Ponekad uspem i da budem najlepša od svih.

6. Ja sam Jano, neispijeni nektar Bogova kojem su oni zabranili da ulazi medju ostali,nesavrseni svijet, da ne bi slucajno skrvnavili njegovu savrsenost... Moje drugo ime je "Lepota", ja sam ruza, sto ne vene... Savrsenstvo mi je prezime... :)

7. jesi
    nisu te popili pokvario si se :)
    ti meni pricas o savrsenosti a ja gledam moje cice koje vicu ej ej najlepse smo
    http://vukajlija.com/avatars/0003/2655/jjjooo_normal.JPG?1263582083
    vidje sam :PPP

8. Ja na toj slici nigdje sise ne vidim... :P

9. kad si slep nisi savrsen!!!! :P

10. Pa nisi ni ti bez sisa savrsena... :P
    P.S. Primjetio sam sise, uzeo sam lupu :)

11. dobro je da ti je lupa u blizini..uvek..znam kako je to kad ti se piski da ti treba lupa..citala sam negde pa znam :)
    Ja jesam savrsena..bez zezanja stomak mi je tako seksi da mozes na njemu da spavas i cigle da lomis..po volji :D

12. E moja Jano... ja kad pisam, ja ne smem da gledam dole... bojim se pitona... :)))))) A i ja imam predivan osmeh, bez zezanja :P A kako ti metar i zilet mozes biti savrsena, svega ti :PPPPP

13. jes da te ne ujede za oko
    taj predivan osmeh su zubari napravili a ne onaj gore :)
    ja nisam metar i zilet ja sam metar i savrsena visina.
    moze me pravo musko vrteti kako oce de oce kolko oce..i posto savrseno pruzam zadovoljstvo ja sam savrsena :D

14. DOk mi ne pruzis to "zadovoljstvo", ostajem najsavrseniji! :)))))

15. hahahahahahaahaa
    Nisi ti izrastao dovoljno za to savrsenstvo mali sedi miran jedan
    a i pritom..mnogo si bre prizeman da bi doziveo savrsene trenutke sa mnom..ozbiljno..
    pitaj bejbeta kolko sam savrsena :D

16. ♥ ♥ ♥ Apsolutno savrsena ♥ ♥ ♥

Da je musko bila bi ja

17. Necu da pitam nikog... hocu sam da se uvjerim... :PPP I ja prizeman!? Pih...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.