Сајам Нарцисоидности

1. Sale jebote
    ja trepnem..i oduvam sve ispred mene...strasno :))))

2. ne galamite vise... i cekam vas naklon..

3. Ja sam toliki narcis da umem da se gledam u ogledalu i po godinu dana zatvoren sam u svojoj sobi da niko drugi ne dobije šansu da me se nagleda.

a toliko volim svoju pamet da je čuvam da niko osim mene nije svestan količine ambivalencije kada kažem da sam pglu.

4. kad odrastete shvaticete da moj nivo nikad necete dostici, kad hodam ulicom uzdise i musko i zensko....

5. Ovako
    Narcisoidnost je bolest ljudi. Nemojte ga preterivati..
    Savrsenstvo ne postoji..jedino sto je blizu toga rodilo se 16.08.1986. zensko celjade po imenu Jana.
    Da vi znate koliko joj je zivot tezak zbog te lepote njene, vi bi sedeli kuci i plakali (kao surovi)
    Za mnom ne uzdisu..kad me vide prestanu da disu..
    :)))))
    *sale ako sad nisam nakautirala temu nikad necu :D

6. Ako je narcisoidnost bolest, onda si ti trebala odavno biti u ludnici... :)))

Jano, bas me zanima sto nikad nisi hvalila svoje prste :)))

7. ja sam napisao knjigu o savršenoj. ako te interesuje kako je završila savršena, možda ti i pošaljem link... nemoj preterivati :D

8. umuknite!!!
    ne spamuvajte mi temu!!!:)))
    elelm prsti su mi prosecni ali su mi noktici divni sto se da primetiti :PPP

9. Jano, jebote, al si matora :).

10. realno, njeno vreme je prošlo. dajte '93.

11. I 95-o već sledeće leto.

12. trl si geldala ti nekad emisiju my supersweet sixteen

13. jesam. u sautparku satan's super sweet sixteen. :) a nije ni da znam sta oces da kazes >)

14. Realno moje vreme tek dolazi
    PREKIDAJTE DA MI SPAMUVATE TEMU
    vi ste ruzni bezobraznici (sem trtlave)

15. posle deset rundi sa Tajsonom bih bio ljepsi od vas...

16. vazi koldu
    ja sam najlepsa
    sad placite

17. a da ja stavim neku svoju fotku,pa da tema ide na lock?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.