Сајам Нарцисоидности

1. Iskreno, ja znam da si lepa, i to je jedan od atributa koji imaš :)

2. благо вама

чуј, јана, хахахахаха

3. dzavolica kad ne bi ostavila svoje brabonjke svuda ne bi se dzavolica zvala :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

4. наравно јано, не замлаћуј овај поштен свет овде)

5. hahahahhahahhaah
    dlakavo cudoviste :D

6. Jutros sam ustao, otisao da se umijem, i tako umivajuci se pogledam u ogledalo i vidim lepotu sa druge strane kakvu niko do sad vidio nije... Zato sam sad preneo ogledalo u sobu, da mogu stalno da se gledam i uzivam u toj lepoti...

7. lepo sam ti rekla da sklonis moju sliku sa ogledala :DDD

8. A, tvoja je na drugom ogledalu... Ono mi sluzi da se ohladim... :D :D :D

9. pa dobro sale..
    svako ko se pregreje mastajuci da je najlepsi..mora se oladiti kad vidi lepseg od sebe..:)

10. Ne Jano... da ti objasnim.... kad vidis nesto toliko lijepo da se bas napalis, onda moras misliti ili gledati nesto toliko ne sexy da ti smiri uzburkane strasti i da se ne izblamiras pred svima :)))

11. palis se na sebe.....
    sale leci se meni je dovoljno sto se bas svi pale na mene :)))

12. јано, јеси купила ону шминку од динкићевих пара, да се мало камуфлираш:))

13. Najlepši sam na celom intenetu...

14. и ја у своје село:))

15. a ja po celo telo :)))

16. и ја сам длакав и чупав по цело тело, и јана ме воли:))

17. aha :)))
    kad si mekan i nezan zeka :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.