Jutros sam ustao, otisao da se umijem, i tako umivajuci se pogledam u ogledalo i vidim lepotu sa druge strane kakvu niko do sad vidio nije... Zato sam sad preneo ogledalo u sobu, da mogu stalno da se gledam i uzivam u toj lepoti...
Ne Jano... da ti objasnim.... kad vidis nesto toliko lijepo da se bas napalis, onda moras misliti ili gledati nesto toliko ne sexy da ti smiri uzburkane strasti i da se ne izblamiras pred svima :)))
Iskreno, ja znam da si lepa, i to je jedan od atributa koji imaš :)
благо вама
чуј, јана, хахахахаха
dzavolica kad ne bi ostavila svoje brabonjke svuda ne bi se dzavolica zvala :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
наравно јано, не замлаћуј овај поштен свет овде)
hahahahhahahhaah
dlakavo cudoviste :D
Jutros sam ustao, otisao da se umijem, i tako umivajuci se pogledam u ogledalo i vidim lepotu sa druge strane kakvu niko do sad vidio nije... Zato sam sad preneo ogledalo u sobu, da mogu stalno da se gledam i uzivam u toj lepoti...
lepo sam ti rekla da sklonis moju sliku sa ogledala :DDD
A, tvoja je na drugom ogledalu... Ono mi sluzi da se ohladim... :D :D :D
pa dobro sale..
svako ko se pregreje mastajuci da je najlepsi..mora se oladiti kad vidi lepseg od sebe..:)
Ne Jano... da ti objasnim.... kad vidis nesto toliko lijepo da se bas napalis, onda moras misliti ili gledati nesto toliko ne sexy da ti smiri uzburkane strasti i da se ne izblamiras pred svima :)))
palis se na sebe.....
sale leci se meni je dovoljno sto se bas svi pale na mene :)))
јано, јеси купила ону шминку од динкићевих пара, да се мало камуфлираш:))
Najlepši sam na celom intenetu...
и ја у своје село:))
a ja po celo telo :)))
и ја сам длакав и чупав по цело тело, и јана ме воли:))
aha :)))
kad si mekan i nezan zeka :D
и дебео
pufnast.
и пуфнаст