Сајам Нарцисоидности

1. Jebote ruzni cara mi je ubio temu.
    Ja ♥

2. 'Oću i ja Jano,sa tobom da budem lepa! :)))

3. Најпаметнији сам на свету и имам прави и једини ваљан одговор на свако питање и изјаву.

4. En_Dotter

Најпаметнији сам на свету и имам прави и једини ваљан одговор на свако питање и изјаву.

Да, јеси. И не знам како си синоћ успео да ми прекинеш сношај телефоном? Послао сам ти смс после, али очигледно није стигао, Шабане неувиђавни!!!!!2

5. Ја сам мајстор у прекидању сношаја и не одговарању на смсове.

6. Ја сам мајстор у прекидању сношаја

Моји су ионако ретки, зар ниси могао неком другом?

7. decaci mrste sa teme!
    gogo mozes sa mnom da budes najlepsija! :)

8. Овде причајте само најбоље о себи. Реците нам да сте високи 2 метра и да имате 80 кила у мишићима.

sta da kazem pravi sam narcis :)

9. Ja IMAM 2 (i jos par cantima) metra i imam 80 (i jos koju) kilu... misica, podrazumeva se.

10. jao evo je zekana! :)

11. decaci mrste sa teme!

И то што кажеш, сви знамо да смо ми, мушкарци, оригинал и савршени док сте ви најгори међуребарни простор пун непотребних ствари и тешке несавршености, да не кажем глупости најгоре.

12. i zato si ti en doteru gej.

13. Нисам геј јер немам пара да будем геј нити се облачим ко девојчица нити мушко пркно џарам.

14. pare nisu problem, samo traži i dobićeš ga
    janoooooooooooooooooooooooo **

15. Jano,'fala ti najlepša! :)))Zekiceeee,najlepši zeka u celom Meksiku :))

16. ја сам много леп, ја много лепо изгледам и згодан сам јако и јако сам леп! Е да, сам реко да сам леп??

17. Ja sam toliko lep i toliki lajfer da sam jednom poljubio pravu devojku.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.