sad bez zezanja, meni se dopada onaj predlog deobe na fejsbuku ravnopravno dužih definicija kao i kratkih, prikaz komentara kao zasebno dugme u meniju sa podtabovima (definicije, posteri, reakcije), kao i da svako ima mogućnost da izabere šta želi da mu se prikazuje kad se uloguje.
Ako moze da se na posterima napravi, da se turi slika preko url (kao u reakcijama) da ne mora downloadovati slike i jebavati se s njima. Ako me kontate
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja već neko vreme na ovakvim temama dajem najozbiljniji predlog, ali nikako da me poslušate.
Moj predlog je da čitate defke, tako će se povećati čitanost.
E da, da Kajzen nama šiljokuranima dadne mogucnost promene nadimka.. jebo me dan kada sam sebi zadenuo ovaj
Da, i ja svoju krunu na kurac da nataknem i da je vrtim u smjeru kazaljke na satu.
U suprotnom smjeru* ne, moze kazan vama sto sad imate krunu da dâ neku drugu povlasticu, npr. da mozete kaciti slike golih zena na četu itd.
Ili slike djece ako ste hrišćani pravi *
sad bez zezanja, meni se dopada onaj predlog deobe na fejsbuku ravnopravno dužih definicija kao i kratkih, prikaz komentara kao zasebno dugme u meniju sa podtabovima (definicije, posteri, reakcije), kao i da svako ima mogućnost da izabere šta želi da mu se prikazuje kad se uloguje.
SVI MRZE DEFKE MAJKU IM JEBEM, A DA NIJE NJIH KAKO BI ONDA SRALI NA FORUMU I ČETU, ŠTA KUPILI BI 50 POENA?
MRŠŠŠŠ GOVEDA
Uuuuu šta vam reče Krajsler...
Ako moze da se na posterima napravi, da se turi slika preko url (kao u reakcijama) da ne mora downloadovati slike i jebavati se s njima. Ako me kontate