Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 10

1. haha +

tasmanijski djavo je pozvala kod sebe sve drugarice i održale su vanredni brainstorming sastanak da bi sastavile ovu definiciju, udeo u kreiranju koji tasmanijski djavo imala bilo je kuvanje kafe.

2. zaphod puca od ljubomore jer ne može da se seti ničeg pametnog:))

3. tasmanijski djavo mora dnevno da izgricka bar 3cm olovke a gumicu joj čovek ne može izvaditi iz usta.

4. zaphod je onaj čika što je hteo da pojede fiću al mu nisu dali

5. tasmanijski djavo najbolje barata štapom . . . po kontejneru.

6. zaphod savršeno barata kurtonima pa ima desetoro dece

7. Ђаволица је мушко, '68. је годиште, има тетоважу ЈНА на десном бицепсу и чим (не дај Боже!), попије једно пиво, одма' удара по војничким причама. У војсци је била морнар на Брионима. Постоји и слика на којој она (тј, он) отпоздравља друга Тита.

8. TĐ ima sranje definicije :)

9. predražinjo je sam sranje:)

10. tasmanijski djavo ima pesak u vagini.

11. zaphod je svojoj devojci zamalterisao vaginu da bi bio siguran da ga neće varati

12. TĐ valja upotrebljene pojaseve nevinosti.

13. predražinjo je kupio 3 komada, nek se nađe:))

14. tasmanijski djavo spava sa vibratorom koga zove Švrća.

15. zaphod mi je ukrao švrću, izvadio mu baterije, odseko mu glavu i takvom mi ga poklonio za rođendan:((

16. TĐ je odmah nabavila 3 rezervna, da ima za svaku rupu.

17. tasmanijski djavo ga je popravila i redizajnirala. Sada izgleda kao mixer.

18. zaphod i pridržinjo su mi poklonili neki malecki, to valjda zato jer su merili spram svoga:)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.