Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 10

1. haha +

tasmanijski djavo je pozvala kod sebe sve drugarice i održale su vanredni brainstorming sastanak da bi sastavile ovu definiciju, udeo u kreiranju koji tasmanijski djavo imala bilo je kuvanje kafe.

2. zaphod puca od ljubomore jer ne može da se seti ničeg pametnog:))

3. tasmanijski djavo mora dnevno da izgricka bar 3cm olovke a gumicu joj čovek ne može izvaditi iz usta.

4. zaphod je onaj čika što je hteo da pojede fiću al mu nisu dali

5. tasmanijski djavo najbolje barata štapom . . . po kontejneru.

6. zaphod savršeno barata kurtonima pa ima desetoro dece

7. Ђаволица је мушко, '68. је годиште, има тетоважу ЈНА на десном бицепсу и чим (не дај Боже!), попије једно пиво, одма' удара по војничким причама. У војсци је била морнар на Брионима. Постоји и слика на којој она (тј, он) отпоздравља друга Тита.

8. TĐ ima sranje definicije :)

9. predražinjo je sam sranje:)

10. tasmanijski djavo ima pesak u vagini.

11. zaphod je svojoj devojci zamalterisao vaginu da bi bio siguran da ga neće varati

12. TĐ valja upotrebljene pojaseve nevinosti.

13. predražinjo je kupio 3 komada, nek se nađe:))

14. tasmanijski djavo spava sa vibratorom koga zove Švrća.

15. zaphod mi je ukrao švrću, izvadio mu baterije, odseko mu glavu i takvom mi ga poklonio za rođendan:((

16. TĐ je odmah nabavila 3 rezervna, da ima za svaku rupu.

17. tasmanijski djavo ga je popravila i redizajnirala. Sada izgleda kao mixer.

18. zaphod i pridržinjo su mi poklonili neki malecki, to valjda zato jer su merili spram svoga:)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.