Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 10

1. tasmanijski djavo je od mene i predrazinja za rođendan dobila bejzbol palicu i gnjavila nas kasnije danima da joj objasnimo gde se stavljaju baterije.

2. zaphod mi je doneo palicu u obliku muškog polnog organa i ja sam se postidela i zato sam se pravila da ne znam, sramota, meni vakoj finoj:))

3. tasmanijski djavo uvek spava gola

4. zaphod sebe nikad nije video golog, plaši se da ne navuče komplekse

5. tasmanijski djavo se ljubi i dodiruje sa svojim odrazom u ogledalu

6. zaphod žmureći prolazi pored ogledala

7. tasmanijski djavo ne nosi štikle jer ne može nigde da nađe cipele na štikle broj 48.

8. zaphod od obuće nosi samo opanke, on mu najbolje pašu

9. tasmanijski djavo večeras ima sa mužem nastup u cirkusu, bradata žena i kepec na tapezu.

10. tasmanijski djavo je nevina ušla u brak.

11. zaphod me hvali u muškom društvu zbog tog i iznenada je dobio gomilu novih prijatelja, meni super:))

12. TĐ ima veštačku vilicu.

13. pridržinjo ima kitu na baterije

14. TĐ su zabranili ulazak u Italiju jer je seksualno uznemiravala Berluskonija.

15. Tigar pobegao iz ZOO vrta...

16. Bane je još uvek u svom kavezu. Beograđani mirno spavajte!

17. Rd dolazi samo vikendom na Vukajliju.

18. bane6722 radi za Bakstera Stokmana.

19. Zaphodu983 treba sekund da posalje post.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.