Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ming me tera da mu doživotno odrađujem , pi a krševi od tekstova, bolje da sam mt lizala:)
Đavolica se ofucala, a Ming je našao bolju pevačicu, pa ju je šutnuo na ulicu...
ta nova je mingu popušila te se ming zaljubio i dao joj sve tekstove i naravno i dalje piše samo za nju
Đavolica je lutajući ulicom naletela na novog tekstopisca. Bio je to Predražinjo :)
ming je koknuo predražinjo da bi ostao sam, mrzi konkurenciju
Đavolica je iz osvete upucala Mingovu novu pevaljku
Predražinjo je stvarno mrtav :)
A TĐ i Ming su dve... sasvim normalne osobe :))))
Ming se sakrio iza sneška
a predrazinjo iza đavolice
Bane se sakrio iza metle :)
ming nije normalan a predražinjo je retard
Đavolica je kljuse žensko :)
Ming je zecomrzac...
bane6722 ima hemoroide
bane je jebač zecova i ostalih domaćih životinja
TD obožava da radi sklekove nad Nickname-om
Nicknametu je nickname prvo bio Nick Nolty
Nickname vežba sklekove sa lutkom na naduvavanje...
bane6722 radi sklekove radi nad običnim parketom...
Nickname radi sklekove nad suprasnom krmačom :)