U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
rizi mini je rizi maxi al je stid da prizna
Ђаволица је вођа навијача Конаревачке Будућности. (Плава Фурија)
džoni je navijač koji je svoju igračku sa kojom opšti doneo na stadion i pokazao kao svoju devojčicu a oni manijaci je upotrebili u neke druge svrhe
Ђаволица је своје лидерске способности стекла у раној младости јер је увек била вођа кад се ишло у Јеремије.
džoni tera svoju ženu da majstoriše kad nešto crkne u kući
Ђаволица у печењари наручује само главу.
džoni u mesari traži pileće noge ko bajagi za kera
Ђаволица има пасију ка глодању костију, те сваку кост подробно олиже и оглође.
džoni u sekundi slaže, ustvari čim zine prvo kaže ja lažem pa sledi...
Ђаволица гласа за Горанце.
džoni istim prstom čačka nos, češe dupe i čačka posle zube, kaže moji su, šta mari
Тако је!!!
Ђаволица за славу прави 48 врста колача, па се пред гостима жали како није стигла да направи још не би ли извукла који комплимент од истих.
džoni kad pravi slavlje kući kad vidi da su gosti počeli da jedu isključi strujz i napravi neku uzbunu, onda jadni gosti, šta će, pođu kućama
хаахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахааааааааааааааааааааааааааахаха
Ђаволица је стипса.
žoni je rasipnik, sve što zaradi popije i povrati (ne kao u kocki, naravno)
:))
Ђаволица продаје петарде.
džoni je presrećan što ja moram da spavam, jer od silnih laži je počeo da veruje i ubeđuje sebe da on i jeste ustvari takav, što je naravno, i istina.
džoni je nakupovao paket kurtona da ih prodaje za novogodišnju noć
хахахаах
Ђаволица ће сањати петарде, печење, славске колаче и кокчине. ( Лаку ноћ! ) :)
džoni će sanjati mene i biće mu nezaboravno i dosadno
aj odo konjošem:)
ode đavolica u tor sa ZERCOVIMA..