Prijava

Ja sam na Ibarskoj. I stalno su ovde. Ali još niko koga su zaustavili nije stajao duže pd 2 minuta:)))

Čekaj malo... Ajd za kola. Ali meni malo blesave kazne za pešake, prelazak ulice sa mobilnim i kazna za "alkoholisano stanje". Pa kako ćeš kući iz kafane ako ne možeš ni kolima ni pešice? Biciklom? Da levitiraš?

Prosto mi je neverovatno tako nešto sprovoditi...

Ма има рупа колико хоћеш. Ко не буде познавао прописе, плаћаће казне и ако не треба. Остављено је ту места за "кривинарење".

@Kelte mislim licno da je najbolje kad si tako pijan da prespavas na klupici u parku :)
@Korleone placas kazne poznavao ti propise ili ne, ako neces placas kazne placas mito.. Ja sam licno vise rada da dam drzavi nego djuvecaru al ae :)

U CG je slican na snazi vec neko vrijeme, mene su par puta pustili ali mislim da je ok kazniti nekoga ko prica na tel dok vozi jer time ozbiljno ugrozava ostale ucesnike....brzo ce te se navici, i inace se zakoni oda ne primjenjuju da valja pa vjerovatno nece ni taj...

i onako policajci uglavnom ne mogu da zapamte vise od 3 propisa to ce obicno biti pojas, svijetla i trece ce da zaborave...

Puno pozdrava za sve organe reda i mira, uz prijatan boravak u trećoj smeni, želim uz pesmu
http://www.youtube.com/watch?v=7PRZUK0tKCI

Ma... Prekopotrebne nove zakone u saobraćaju su upropastili kada su dodali neke tako DEBILNE propise, da je to neverovatno...
Drugde bi ovo bio skandal. Ljudi koji su to propisali bi dobili otkaze zbog nesposobnosti... a kod nas će da traje, pa će da nas jebu.
Baš da vidim prvog koji će da mi da kaznu kada budem prelazio ulicu sa slušalicama!
Pobogu, ako me zgazi dok prelazim na zeleno ili na pešačkom, nema šanse da ne bude kriv. Ako prelazim van toga, ja sam kriv, imao ili nemao sluške ili mob. Takvi debilni propisi da je to tužno.

Zavisi li visina kazne od muzike koju slušam dok prelazim pešački? I šta ako u uvu imam samo jednu slušalicu?