Шиптари - озбиљно питање

1. Enemi, to nema veze.

Како нема везе? Ако су нам грађени митови на хришћанској основи, шта ми ћемо сад да се молимо Перуну? ПЕРУН ЈЕ ПИЧКА НИШТА НИЈЕ УРАДИО ЗА НАС, ИСУС НАМ ЈЕ ДАО ОД БЕГЕЈА ДО СОЛУНА И ОД ВАРДАРА ПА ДО ТРИГЛАВА.

2. hoces da kazes da nas je hriscanstvo i pravoslavlje dovelo ovgde gde jesmo? slazem se sa time.

i sad bi mogli da pricamo o tome kako mi nismo hteli da prodamo svoju veru pa makar nestali, ali mi smo je prodali i opet nestajemo. najgora opcija

3. hoces da kazes da nas je hriscanstvo i pravoslavlje dovelo ovgde gde jesmo? slazem se sa time.

Јеси прочитао мој пост па ме тролујеш или.. Шта?

4. i vise verujem u zevsa i tora (cesto se pojavljuju u igricama i do jaja su) zevs kad pukne ulti bije sve na mapi za 650 hp. a isus? njega bre nema ni u doti covece.

5. Ако су нам грађени митови на хришћанској основи

ma mitovi su nam gradjeni na izmisljenoj osobi lololo. jedni ga zovu isus drugi aladin, isti kurac i da je zaba od 200 kila. i oko toga ljudi ratuju? omfg

6. Pa nema veze. ne mijenja činjenicu da smo se konvertovali. http://www.youtube.com/watch?v=3tBqdKGiqnI

Da nismo, mitovi bi bili građeni u potpunosti na pagan osnovi (iako su i ovako prilično paganika). A da smo se potpuno prešaltali u islam, ito, islamski mitovi.

A film treba da se snimi, baga mi. nema poštene makljaže u našoj kinematografiji. Partizanski film ne računam, to je vestern sa drugačijim šeširima. a vestern je loša makljaža. Što nemamo akcijskih filmova?

7. Ček janpi, Jahve roka kako hoće. može natjerati čovjeka dubije rođenog sina, ako mu je ćeif. Spali grad bez problema. Pobije svu čeljad određene etničke pripadnosti. Uništi ve sa water elemental mđijom. Ono, Jahve je u suštini Hitler sa mađijom. Sreća pa se izvuko.

8. ma mitovi su nam gradjeni na izmisljenoj osobi lololo

ПА ЗАТО ШТО СУ МИТОВИ! Не ратују људи око тога, него око лове, ово је само за неук народ.

Pa nema veze. ne mijenja činjenicu da smo se konvertovali.

Па не мења, ал није исто. Додуше не оправдавам хејт према конвертерима у ислам.

9. Pa nema veze. ne mijenja činjenicu da smo se konvertovali.

Mene interesuje nešto... Grčka i Bugarska duže su bile pod Turcima nego mi, pa gde su grčki i bugarski muslimani? (Ovih drugih čini mi se i da ima neka šačica, ali ništa bitno).

10. Mene interesuje nešto... Grčka i Bugarska duže su bile pod Turcima nego mi, pa gde su grčki i bugarski muslimani?

na kipru?

11. Кизо не глупетај, маните се тог вашег бостанског сатанизма. Хајде напрегните мозак и покушајте да се држите једне теме, макар она била и глупа. У задњих неколико постова (пре овог кретенизма о хришћанству - само Србин може бити толико без мозга и самопоштовања да сам себе исмева и руга се својој религији, други народи за то убијају), чули смо много занимљивих мишљења и законских тумачења.
    Адвокадо је дао добар аргумент усмерен на Шиптаре - да, очигледно су Шиптари ти који гаје предрасуде и мржњу према Србима (оправдано, шта смо радили једни другима, ништа није изненађујуће).

Са друге стране, овде нико није напоменуо неколико врло важних ствари везаних за Шиптаре - у СФРЈ нису хтели да уче школе, одбијали су југословенски језик српскохрватски, нису плаћали дажбине, остали су најнеобразованија национална мањина у СФРЈ (испред Рома, јер их је било процентуално више), убедљиво најнеразвијенија регија у СФРЈ (иако није била ни сиромашна ни оскудна у ресурсима). Сами су се гетоизирали и одбијали све сем независности. А да парадокс буде већи, увек су чинили преко 70% становништва КиМ и увек су могли да изгласају било који закон себи у прилог. Када су били избори за председника Југославије (када је изабран Слобек), Шиптари су били ти који су могли да оборе било ког кандидата. Али није хтео Џибрахим Ругоба. И он је продао своја племена. Но, о томе се и даље ћути.

12. Eto, glupo je pričati o usranim konvetitima kad smo i sami takvi. KOnvertibilan narod.

13. Na Kipru su Turci, a ovih bugarskih ima recimo 20-30 hiljada ukupno. Zašto su Srbi toliko masovno prelazili u islam, a Bugari i Grci nisu? Zašto je Srbin na Kosovu koji pređe u islam postajao Šiptar? Zato što Srbi po difoltu ne vole sebe, i nisu iskreni hrišćani, kao što nisu bili ni iskreni pagani. A ni muslimani po Bosni (da ne ulazim u to da li su potekli od Srba ili Bošnjaka ili čega već) nisu iskreni. Jebote, letos ja u Srebrenici, sa džamije krenu da peva, a ulica puna, kafići puni, boli njih uvce. A ja očekivao da povade one male tepihe... A tek što piju rakiju, pravoslavac ih ne može stići... Molim vas, mi smo ovde većinom neozbiljni narod/i.

14. други народи за то убијају

Da, tome treba težiti. Svakako. Koji to narodi?
    Čiji si dupli?

15. Da, tome treba težiti. Svakako. Koji to narodi?

Prosvećeni narodi, Uruk-Hai, Orci, Ogri, pećinski Trolovi...

16. kizo Па ево који народи - јебени Енглези - ухватили да им се принцеза хефта са неким обрезаним, они јој усаде блок мотора у главу. То је напад на њихову веру (не само веру као религију, него на веру као на стил живота).
    Онда, ту су Американци који су убили Кенедија - првог католика не челу протестантске земље. Убили су га јер је одјебао кретене који су хтели да убијају људе по Вијетнаму. Није веровао у исто у шта и они (Ин Год ње труст). Да, а оно беше скењали и М.Л. Кинга.
    Ту су и Индијци - скењаше Гандија и то руком човека исте вере, јер је хтео да прави коалицију са муслиманима.

Наравно да не треба убијати оне који се понашају као аутофашисти, аутошовинисти и једном речју као кретени, али их као код свих просвећених народа треба избрисати на све друге могуће начине.

Срби живе у уверењу да су примили хришћанство. Немамо писаних трагова да нас је неко присиљавао на то, па онда можемо о томе само да лупамо и измишљамо лажи и глупости. Ако идемо том логиком, можемо да причамо да смо примили хришћанство јер смо се ложили на Јевреје. А ако кажемо да су нас насилно покрстили зли Јевреји (јер је то јеврејска вера у основи), онда смо неизлечиви, патолошки андијудаисти, а и антисемити.

17. Zli Grci, koji su se smatrali Rimljanima, a koji su vjerovali u reformisanu vjeru zlih Jevreja. Da budemo precizni. Oni su nas pokrstili. Valjda.

A teorije o atentatim i ubistvima su upravo onakve kakve očekuješ od jednog beogradžanina. Sjede u fensi nobles kafanama i kancelarijama, seru o stvarima dok se one dešavaju oko njih.

18. zanimljivije je bilo dok se pricalo o ciganima, ovo vam je sranje tema

bas sam danas video neke ciganske vitezove, vuce ih konj na kocijama sede

19. Za ovo vremena što boravim na internetu nije bilo mnogo foruma gde sam u jednom te istom postu uspeo da pročitam teoriju da je ubistvo princeze Dijane, Kenedija, M. L. Kinga i Gandija jedan narod učinio zato što se ne ruga svojoj religiji i zato što poštuje sebe i svoje običaje. Ne, čekaj, jednom sam slučajno zalutao na KKK forum, ili je to bio forum Nacionalnog Fronta... Ili Krv i Čast... Ne mogu sad baš da se setim.

20. bas sam danas video neke ciganske vitezove, vuce ih konj na kocijama sede

Jel postoji kod njih neka aristokratija kad već postoje carevi i to?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.