- M
A sta s nama koji samo Kafanu posecujemo?

Najveći smarač u čekaonici - Paninaro... Jezivo dosadan lik, još liči na Vuka Draškovića i pije čaj od kamilice u šoferskim kafanama. EDIT: Ustvari ne, Dilan, Zangecu i DiscoFrog su gori od njega. Mnogo smaraju ovi Crnogorci sve sa onim zetskim moderatorom.
Najveći smarač u kafani - Džela... Uđe, zovne te, ti odgovoriš i on se smiluje da postavi pitanje poslije pola sata kada ti već nemaš pojma koga on to pita.
Najveći smarač na forumu - oni likovi što tripuju da ih neko uvijek troluje i oće da naprave sjatište LGBTjevaca od ovog svetog mjesta. Zalijepio bih im po šamar i tjerao ih da mi ližu Paćoti cipele.
Najveći smarač na komentarima - oni likovi što pišu +++ na sranje defke i uz to su krš od autoraPazlfoks-Granjka-Bob Rock
Koliko sam shvatila, to je sve jedna osoba. A ako nije, ko da jeste.Pa kako si glupa stvarno nevjerovatno. Hahahaagagagagagaggashdgagdhaghdgahgahahahahahaha
EDIT: I da, nelord si totalni, nemaš pravo da me zoveš Pazlfoks. To je samo za gotivne ljude i starosjedioce sa četa koji ne mogu da se priviknu na učestale promjene mog nadimka...
Kad čekaš da Džela dovrši pitanje na četu
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201401/135389/tumblr_mlv6o8XmJJ1rqd92do1_500.gif