Prijava

E da jesam, imao bih čime da se hvalim. Ali ovde ima ljudi čije cipele nisam dostojan da očistim.

razmišljam koga da stavim ali sem sebe ne vidim nikog ko toliko smara da bi me nervirao ili da mi nešto smeta... Možda Marko Lazić kad krene da kači katance na svaku temu i da hejtuje, eto, po meni je Yebac najsmarač, bolje mu ide fejs od vukajlije. nije da mi smeta, nego sam zapazio da dečko voli da popiša sve što se može popišati. Ako mora da se glasa glasam za njega (pošto ne mogu sebi da dam glas ali i ja sam često veoma dosadan po forumu pogotovu kad su religijske debate na meniju)

Nije Jebač smarač. Naprotiv, dobar je to momak. Kapirate da ima ali a ono je da mu ne valja samo što je počeo da tripuje da će da bude kul ako hejtuje sve i piša po svemu.

Nije Jebač smarač. Naprotiv, dobar je to momak. Kapirate da ima ali a ono je da mu ne valja samo što je počeo da tripuje da će da bude kul ako hejtuje sve i piša po svemu.

I zato je smarač.

Kapirate da ima ali a ono je da mu ne valja samo što je

Šta se ovde desilo?
:)))))))))))))))))))

Tibor Váci

kurd>bruce>jakša86

Ovo mu dođe kao pohvala? Ja bar tako kapiram.

Nato, prosuo sam šolju sa kafom pa je obrt totalni nastao :)))

Само 2 гласа за мене. Добро сам прошао! Знам да ће сад да неко искористи моје постовање на теми једним принтом.

Ја сам највећи смарач. Треба ме се што пре отарасити, јер сам за геронтолошки центар. Што каже Владе Лимар, када прочиташ мој коментар, треба да лупаш главом о зид да ти прочитано испадне из главе. Чему читање, кад је глупост у моди? Стерајте ме са сајтоа, ставите забрањено за старије од 30+ и решен проблем. И дефке су отишле у рац, јер самозвани издавачи књига немају ментални капацитет да читају, а шта онда рећи о овима што им је крајњи домет + и - у горњем десном углу дефке/реакције/постера? Смрт читању, живело кликтање мишетом!

Toliko si smarač, Granjčilo, da ljude mrzi čak i da te okače na temu o smaračima.

blz, žajk, paninaro, ja sam rasan, tufer šmrc
pitam se znaju li panijeva unučad šta im deda radi

Dilan Dog немо да јеш какано, добио сам свој простор још на првој страници! А ти? Осим кобаје, јеси добио још нешто?

Zaboravio sam ovog zmaja da dodam.... kreten nad kretenima, isti je bačje.... dva najveća majmunska smarača što im vire sline iz nosa i proliv iz bulje.

blz tvojoj seki viri moja kita iz usta hehe