Anđus

1. Ишмих

"Прво да се обратим овим индијанцима, клошарима из Блица. Дакле, напис'о сам им један твит, клошари из Блица, престаните да клошаришете у вашим лажним новинама. Ево зашто сте клошари, овако:
    Прво, тај Блиц више ничему не служи... нити ме занима шта ваше клошарске новине пишу...
    Дакле, те новине су иначе имале смисла у време када су их формирали страним капиталом за обарање режима Слобе Милошевића, Маја Вукотић и друштво, све касније после тога те смрдљиве новине су служиле за трговину и ништа нису боље или горе у односу на оно што се прича у народу за Курир и Информер.
    Дакле, служите за ваше клошарске животе да се наплатите и да ваше клошарске животе доведете до једног нивоа, да бисте могли мање клошарски да живите.
    Сви новинари у редакцији су вам клошари, сви уредници у редакцију су вам клошари, коштате од 50-80 000 динара, а клошарке су вам и директорке, ваше власнице и цела ваша смрдљива политичка комбинаторика.

"Ево зашто. Јучерашњи Блиц је објавио јуче 50 најмоћнијих, тобоже, листа 50 најмоћнијих у медијима у Србији. И сад пазите како клошари раде. Ево шта раде клошари из Блица. Дакле, од 50 имена, 25 су којекакве маргиналне маркетиншке агенције, фантомске и непостојеће, а 25 је имена ортачког типа. Да будем прецизнији, 25 имена је шлихтање Напредној странци и Александру Вучићу, пошто сте олош и шлихтаре и, како се зове, овај, смрдљиве новине. 25 имена да бисте ушли у задњицу Напредној странци и власти, а 25 имена за сваки случај, кад будете једног дана устали против Напредне странке и Вучића и кренули да га обарате, да имате другове и с ове друге стране. И сад, шта радите ви у Блицу? Правите лажну слику у овом друштву и намерно прећуткујете крупније играче од вас, међу које наравно и ја спадам. али зато наглашавате ваше клошаре. А клошари су без обзира на имовинско стање сви они који клошаришу, који су подгузне муве, који су политичке јајаре као што сте и ви, и који су безвезњаци различитих профила."

2. Deluje kao zestok debil, jel ima negde da se pogleda emisija?

3. Има, захваљујући аутору Довла Вицоман Вечерн.

http://vukajlija.com/forum/teme/59470-andjus?strana=22#post_3418825

4. kaže anđus da napredna stranka nikad ne bi došla na vlast da nije njegove televizije

5. ahahah, preti da će da kupi jedno pet televizija i da se pojavi u nekom drugom obliku

i da će da ga gleda pet miliona ljudi

6. Ajd sad ozb. Čemu ovoliko oduševljenje ovom imbecilu? Yt je pun takvih glava što baš on?

7. Unerediću vas u gaće klošari jedni.

Antologijska izjava. Jel moguce da neko ovakav ima medijski prostor...

8. Баш зато. И онда све време прича како га није брига, како су неважни, није га брига шта пишу о њему... Гледао сам ноћас само првих 16 минута, а смеха колико хоћеш.

хахаха, ево сад гледам. колико је прсо што се није појавио на блицовој листи, листи коју нико паметан не би ни приметио, ни листао ко је све на тој листи. ево једва чекам да одгледам.

ЕДИТ: сад капирам. вероватно је копао и рукама и ногама, звао ко зна кога све да се угура на листу, па му није вредело и сад кука.

9. Nije njemu zbog njega, nego nema Đuke!

10. Класичан лицемер и новинарско смеће које ће за 20 евра и кило дуван чварака објавити шта год пожелиш. Мада занимљива лобања за послушати признајем. Понекад, понекад

11. KLOŠARI JEDNI JA MOGU PET TELEVIZIJA DA KUPIM!

12. Jeste videli naslovnicu sutrašnjeg Blica? "Novinar platio maloletnici za seks". Jedva čekam šta će Anđus da kaže na te optužbe i kakve će kontraoptužbe da iznese.

13. Hahahahahahaha, e sad će da bude zanimljivo!

14. A nije se pretrgo sobzirom da može da kupi pet televizija lolo

15. Jeftine li pičke bokte

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.