Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
У колко беше иде Анђара, 22:00 кцн3?
kcn1
ZA 10 MINUTA
Tačno ću prenos LŠ da prekinem da bih gledao anđusa.
Ja neću, zato ću gledati sutra natenane, iako mi toliko nedostaje Anđus...
:((((
''Ne znam hemiju, ne znam fiziku, ne znam nuklearnu fiziku, ne znam puno o poljoprivredi, ne znam o bankarstvu, ali zato ovo što znam... Tu sam ekspert.''
VRATIO SE AKI
CAR
Hahah ali flaša prolom vode pored stolice
Razočaravajuća emisija, nigde ni naznaka vatrometa, osim ovoga što je Slepi citirao...ostatak bulja. Jeste bilo standardnog uvlačenja premijeru, i diskretnog pljuvanja 90% beogradskih kolega, ali očekujemo više u utorak.
U uvodniku Aki daje iscrpnu analizu situacije u Siriji (jes' da nije znao šta je zapad, a šta istok), a baš je bilo vreme i mesto da nam povodom tragičnog kraja dvoje službenika Ambasade Srbije u Libiji, malo rasvetli te događaje, pogotovo što će kako i sam reče sukob u Siriji potrajati još dugo.
Anđuse gukni, bez tebe smo u medijskom mraku !
шта си очекивао? увек је тако млако после повратка. онда прави саспенс недељама тако што нешто најављује, прети. после кад претера, мало га упозоре, он се склони у рупу. и све тако у круг.
Truće, očekivao sam bolju zabavu...Uvek je to tako u životu, kada su prevelika očekivanja doživi se razaočaranje.
Istina, razočarenje totalno bila ova emisija, ali iznedrila je dva antologijska momenta - taj citirani i jedan koji je ovde prošao neopaženo - na 01:52:00 kad Aki kaže da je Radonja mog'o da odglumi srčani napad i da digne ekipu tokom serije 18-0 za Paću xDDD
https://youtu.be/BdKAJ4U7PhY
edit:
01:14:44 - solidno trokiranje
Au sad odgledah prvih pola sata prosle emisije (ne ove gore), jebeno legendarno, covek cita novine i kenja po njima :D Ali ne moze se reci da se nalupao, sve je dobro rekao, narocito je fino pokrpio klosarski Blic (milion puta rekao klosarski) i naravno Cokija, standardno. I otkrio je dosta o dilu Coravog i AV, satro implicitno, ali posto je nesuptilni paor, samo sto nije odstampao i pokazao u kameru.
Vec vidim slogan Andjusove fantomske stranke kojom nafurana dijabola preti: "Andjus, covek iz naroda"
"ја имам један проблен, а то је што познајем хиљаде људи... и то хиљаде најутицајних људи ове земље"
хахахах
https://45.media.tumblr.com/46f3097fd2e6a5e2edbf38dadc30eb5a/tumblr_nx0oyzFfH01s8e18yo1_500.gif
Jebote gif savršeno opisuje anđusevu emisiju haha
GONZO ŠTA TI MISLIŠ O KOLEGI I DA LI SI PRIJATELJ SA NJIM LOLO
Dule, nemoj da se vređamo. Ne možemo ja i to govedo da budemo kolege.
гонзо колико си утицајан на анђусовој скали пријатеља од 0 до неколико хиљада?
Uticajan sam minus nekoliko hiljada lolo
bože zdravlje, tek si krenuo
četvorka iz pakla
anđus - tegi - đuka - gonzo