Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
(šalim se)
zdravo Radjard Kuplung
Radjarde al' si mi našao društvo u tri pičke materine :)
Izvini gonzo jbg
I rađ zaboravio s vučićevića ipak radi u informeru lolo
ne pratim fabulu, el brat gonzo sad neko jajo?
Kakvo jajo brt pa njega žena vozi kad krenu u tazbinu zajebavaš li me :-D
Ma jok bre Mile, nego ima jedan pacijent na sajtu koji nešto pokušava kao da me provocira pa jede govna kako radim u informeru. On se proserava, ali je od toga ispala solidna sprdnja sa ostalim ljudima na sajtu.
Ko me jebe kad mi je jezik brži od pameti. Umesto da ćutim, ja to još napišem takvim ludacima na ovakvom sajtu :)
to zato sto su kola tastova lol
a uvek mozes da kazes da trezan u tazbinu ne ides (mada posle ispada da si sisa sto neces pijan da vozis)
Ma kola su moja, nego ja poštena duša pa napisao da je supruga bolji vozač i da ima više iskustva, a ovi šakali sa sajta jedva dočekali i sad me jebu pa uši zavrću. Doduše, maštoviti su pa mi se žena makar slatko ismejala i umalo nije prevremeno porodila.
Nek je srecno gonzo
солидна вест гонзо, срећно!
ко те дира брт, најмање што ти сад треба је да се нервираш и цимаш због ствари са сајта, слободно ми реци следећи пут да то решим
КАД ТИ ТРЕБА НЕКО ДА ТЕ ШТИТИ БИЋУ ДОБЕРМАН!
https://www.youtube.com/watch?v=qC-ovL31Si8
ух како сам слатко дао минус
hahah
Reklama jbg XD
Izgleda da je " u košarkaška zbivanje izuzetno dobro upućeni" Jakovljević, pomešao mlade francuske igrače na poziciji crnca:
http://www.telegraf.rs/sport/2015757-raznatovic-luvavu-nije-bio-nudjen-zvezdi
A taman sam počeo da mu verujem...
који минус?
за кога ће јаковљевић да навија у вршцу? за дуду излапелог голубара или екипу која ће да упропасти звезду?
ne pratim fabulu, el brat gonzo sad neko jajo?
A jbt, saće i Mile: "nisam bio godinu dana", pa ne
Za Bivšeg Selektora, moraju velika slova jer je pseudonim u pitanju lolololo...
U stvari možda neće ni za koga, kao što je i u finalu kupa bio indiferentat, hehehe.
а ово око лувавуа, то се сад мишко вади. сви знају да је хтео да ували звезди фејк лувавуа, а у мегу правог. зашто је одмах реаговао на причу из емисије са телевизије кцн3?