Prijava

Po kojoj logici bi njega mogao da prebije ćopavi Ćoki?

Nije objasnio, ako je istina ovo što je on pričao, nije uzvraćao iz određenog razloga, al' ne reče kog

nije uzvraćao iz određenog razloga, al' ne reče kog

Хахаха, па он као и емисије што води. "Није још време да причам о том", "ускоро ћу објавити имена људи", "то су људи који су познати, а у наредним емисијама ћу објавити о коме се ради"...

Ценим да је туча ишла овако: "ГОСПОДИНЕ ЧОВИЋУ, ПРАВИТЕ ВЕЛИКУ ГРЕШКУ ПОДИЗАЊЕМ РУКЕ НА МЕНЕ, А У НЕКОЈ ОД СЛЕДЕЋИХ ЕМИСИЈА ЋУ ПОДИЋИ И ЈА СВОЈУ ДА СЕ БРАНИМ! САМО ДА СЕ КОНСУЛТУЈЕМ СА НЕКИМ ЉУДИМА."

dajte best of andjus,deluje zanimljivo,ko neka domaca verzija malnarove nocne more

ja sam rasan
Po kojoj logici bi njega mogao da prebije ćopavi Ćoki?

Po istoj logici po kojoj klinci od 50cm idu i lupaju samare po skolskom dvoristu skoro svima jer imaju dva starija brata koja navijaju za rad i nije im problem da stite malog burazera..

Da ne trujemo temu KK Partizan, evo nastavak ovde:

http://www.kurir-info.rs/covic-u-policiji-danas-na-saslusanju-zbog-sukoba-sa-andusom-clanak-1407477
http://www.alo.rs/resources/img/04-06-2014/single_news/1221976-dejan-andjus04-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic.JPG

http://s.tf.rs/2014/06/06/Nebojsa-Covic-Dejan-Andjus.jpg

Ono, jeste pametnije pustiti pudlicu da te zakaci par puta, pa ga medijski i sudski sjebati, ali ne verujem da bih ja izdrzao da ga ne zgovnam i trajno hendikepiram.

На оној Човићевој конференцији за штампу се види какво је то зло од човека. Буквално је између редова рекао да је пребио Анђуса и да неће одговарати и да ће тако проћи сваки новинар који се буде тако понашао. Али је бар поштено дошао и сам изударао Анђуса, бар трунку поштовања би требало да заслужи због тога. Не знам шта да мислим о томе, још од ко зна кад сам писао да му се спрема шут карта и да покушава да ојача себи позиције. Очигледно је да губи конце чим је овако пукао.

све ок ал морам да признам да ме мало разочаро анђус што није вратио бар набод.

Па у тренутку је препознао шансу да се умува у фудбалски клуб што му је животни циљ.

капирам, али јебемуматер мого је бар да га набоде, самоодбрана.

Da l' je moguće da je ovo Čovićevo najgore delo?
Jebote, pa to je k'o kad su Slobu optužili za nelegalno podignut pomoćni objekat u Tolstojevoj!
Drugo, Partizanovci, (ovo primećujem i kod nekih svojih ortaka) niste ga pljuvali, a oduvek je trebalo, čak ni dok je bio na čelu FMP-a koji se tako zvao, nego ste se setili da je ološ tek kada je izvršio "ribrending"...
Ne znam, verovatno sam ja naopak, ali u oceni ljudi ne polazim od toga za koga navijaju i/ili koji klub trenutno predstavljaju/zastupaju.
Što se samog "slučaja Anđus" tiče, mislim da je sve to predimenzionirano...Čović je odavno "bacio na masu", ali čini mi se ovo što Truć kaže

Али је бар поштено дошао и сам изударао Анђуса

, on i nije došao sa idejom da (se) bije, jer da je to slučaj, valjda bi poveo, ili još verovatnije - poslao gorile, da to obave umesto njega.
Moguće da je bilo samo koškanja, i gurkanja, što ne umanjuje nenormalnost Čovićevog postupka. Da li Anđus deluje pretučeno? Meni ne. Da li Čović treba da odgovara (i za ovo delo) ako se utvrdi da je bilo fizičkog napada na novinar? Da. Da li će postupak biti pokrenut? Najverovatnije ne, osim ako se ne pokaže kao tačno:

да му се спрема шут карта

I za kraj, "moje čuveno" - Živi bili, pa videli.

Хаха, какав је пичић Анђуш. Јесте дебил али нисам знао да је и толико јаје.

А о Ћокију је све речено, мада и мене чуди да је овако изгубио контролу.

Није му најгоре дело, доже, тешко да неко и зна које му је најгоре дело. Не бих ни да помишљам које је. А то да нико није пљувао Човића, то ћеш да извиниш. Знаш сигурно и ти боље него ја шта је све човек радио кроз целу своју каријеру и не знам никога ко га не би описао у најмању руку као "олоша једног београдског". То што сад неки навијач не прати ништа осим спорта, а од спорта само Звезду и Партизан, па му се Човић одједном појавио на радару и сад има формирано мишљење о њему као олошу најгорем или као о способном менаџеру рибрендеру, то није ништа из чега би ико паметан требало да извлачи неке закључке везано за ове или оне навијаче.

Truće, promašićemo temu ako pođemo tim putem...pouzdano znam da su mnogi simpatisali FMP kao preteču današnje Mege (ekipe koja "baca u vatru "mlade i talentovane igrače).
Nebitno.

Није му најгоре дело, доже, тешко да неко и зна које му је најгоре дело.

To sam upravo i sugerisao...ovaj uradio ko zna koliko krivičnih dela (neko će reći i zločina), a mi pričamo o "aferi Anđus"...
Na stranu što nisam primetio da li je njegov (Čovićev), crno-beli pandan, da se tako duhovito izrazim, dobio svoju (Marko Juras/Bogdan/Pera Mitić) temu na Vuki...а nije da nema istoriju nasilničkog ponašanja.
Nisam pravnik, ali čini mi se da je po Zakono o sportu, kažnjivo nasilničko ponašanje na sportskom događaju...Ne isključujem odgovornost ni trenera FMP-a "Draže reciklaže", ukoliko je kriv (meni lično nije delovalo ništa nasilnije od Vujoševićevog štipanja sudija, ali ja sam subjektivan).
Što se Anđusa kao novinara tiče, sve što kaže je 15% tačno, a 100% nije. Nisam njegov veliki fan, naprotiv, ali volim da pogledam njegove emisije, jer nalazim da su zabavne.

Doze, ne mogu ti opisati koliko me razocaravas svojim stavovima o Covicu, i stavljanjem Vujosevica u isti kontekst sa ovom kreaturom.

Не могу да дискутујем тако појединачно. Мучно је више. Али само бих замолио да се прави јасна разлика између Вујошевића, Даниловића и Човића. Један од њих тројице је олош и целу своју каријеру је засновао на томе, зарадио је паре, уништио са својим другарима олошима све што је личило на нешто у држави и због њега и ти живиш бар три пута лошије него што би требало. Други и трећи су успешни спортски радници, све што су изградили, нису неки дворци и острва, али су зарадили у спорту, зарадили су себи, а и други који су радили са њима су зарадили и толико, а и још више. А то што су и они олош, то је поред свега другог што имају да представе само карактерна мрља и због њих, ето, ти ниси видео титулу дуго, али бар ти нису лично наудили. А ти повежи ко је ко.

И овде се Човићево пребијање не коментарише као да је неки битан догађај. Не знам ни на шта реагујеш. Углавном се провлачи нека зајебанција у вези овога.

pouzdano znam da su mnogi simpatisali FMP kao preteču današnje Mege

Ја сам симпатисао ФМП, а симпатишем сад и Звезду и поред Човића. Не видим да ћемо негде стићи набрајањем ко кога зна кад су навијачи једног и другог клуба исти и свакаквих има на обе стране.

Ruku na srce, Covic je ovde pokazao principijelnost, licnim primerom je pokazao da zaista misli ono sto je propagirao:
http://www.telegraf.rs/sport/999480-covic-tejic-je-trebalo-jos-jace-da-udari-cekovskog

Ne razumem Jericho. Da li si ti stekao utisak da branim Čovića, ili ne daj Bože imam dobro mišljenje o njemu? Pu, pu, pu...daleko bilo!

А то што су и они олош

Ovo je suština Truće.
Naravno da koliko god loše ja mislio o Daniloviću kao čoveku (možda je bolje reći o Daniloviću posle završetka košarkaške karijere), on ostaje jedan od meni omiljenih igrača ikada, i najomiljeniji iz posleratne zlatne reprezentativne generacije.
Neću više da palamudim.
Tema je Anđus, moja greška.