Anđus

1. Gost Ciga Đorđević, ili, BARD PROPO.

2. Jesam vam reko da andjus seta prepicku? Svaki vikend ujutru picerija gala sedi sto do mene jedan dan cu ga prebiti i uvatiti mu zenu/devojku za dupe

3. Jel joj dao 70e nekim slučajem eventualno?

Daj snimi primopredaju sledeći put, AFERA KOFER V2.0

4. Ne znam brt sta joj daje ali odlicna picka bukvalno za temu dobre picke lol

5. Хахахаха ко је овај сад?

Ова слика, став и фаца ми говоре да је можда на помолу стварање велике четворке.

Допуна: Оно за Белгију је невера.

6. Ма овај са слике, прогуглао сам после Цига Ђорђевић.

А за Белгију сам на ово мислио: http://vukajlija.com/forum/teme/59470-andjus?strana=39#post_3589222

7. Jel mrkonjić postao generalni sponzor kcn sport emisije sa primesama politike?

8. Opet počeo emisiju pesmom <3

9. Jakov se jadan smorio

10. ANĐUS SE PLAŠI GEJ AKTIVISTA AHHAHAHAHAHHA

11. SEKSUALNI MANIJAK HAHAHAHHAHA

12. Мајор Гашпар је победа ахахаха.

13. A TEK MISIRCA KAD JE POMENUO MI POKUĆI PALI OD SMIJA HA, HA, HA
    KAKAV LOODAQ

14. брале, ал ту да ме чекаш

15. иначе, ово сам приметио одавно, Анђус има неки обичај/тик, шта ли је, да пипка чашу која стоји поред њега на почетку емисије, и током емисије када се унервози лоло
    ево и у последњој је кренуо руком али је стао, можда је и схватио шта ради.

16. Mozda zvuci glupo, ali ja kod njega cenim sto otvoreno kaze, e ne bih neke stvari pricao ljudi su mi prijatelji, a i malo me strah jbg odsece mi jaja ja zivim od ovoga. Za razliku od mejnstrim novinara koji glume samostalnost i sta vec, pozivaju se na slobodu informacija, a sest puta su vece picketine koje se prodaju za 20 evra.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.