светосавска приредба

1. Ово је теорија са прилично убедљивим аргументима. Једино ми климаво оно о редоследу рођења браће, први пут чујем за то.

2. Daj bre Branislava odjebi vise nabijem ti tastaturu u dupe da osetis musko musku akciju, jebo te ko ti je kupio. Jesi realan mandrilu okoceni?

Ja ne verujem je uspeo isprdak da me iznervira.

3. Гејеви су екстра осећајни и никад не би могли да начине геноцид, пишеш глупости...

4. Kako vas popali vals, to je cudo jedno. Inace nista novo ovo za Savu, stara je to pedercina.

5. Ма јесте, ал ти онако транспарентно дркаш на његове постове јер сте на истој страни, ја не видим ко се попалио. Добро Псето је мало бурно реаговао, ал и он зна да овај сере него има другачији приступ. Леџит скроз, свако има своје методе.

6. А да не причамо о оној класичној фратарској фризури. Ипак му је ћале прво крштен по католичком обреду, а не заборавимо да му је и брат примио круну од папе. Не можеш имати толико везе са католичком црквом а да временом не пригрлиш неке њихове добро познате навике. Све то у комбу са овим што је изнео бранислав добија на значају.

Па ви целивајте иконе.

7. Ne ja ne znam da sere...kad znas da neko sere a opet prsnes onda zamisli koliko se iskenjao.

8. Ne ulazim u dalju diskusiju, samo da prokomentarišem ovaj detalj:

Једино ми климаво оно о редоследу рођења браће, први пут чујем за то.

Objavljeno u više radova.

9. Шеруј литературу

10. Meni samo nije jasno kako je nastao branislava pošto su mu i roditelji latentni gejevi. Možda je došo neko popušio tati i pljuno mami u pičku...ujak verovatno.

11. И Шапић је геј. Долазимо до закључка да су сви велики Срби педери. И ја се онда питам што Ноле обилази Јужну Америку са оним новинаром Спорт клуба и још неким "другом", а не са Јецом. ЖИВОТЕ ЛУТАЛИЦО, ЗАШТО ТО РАДИШ!?!!1!

12. Срећа па сам првијенац.

13. po toj logici bi Damjan Jugović pogledom Turke pretvarao u gejeve...

14. Сумњиво ми ово "разгони Турке на буљуке"

15. pa to, buljuk je gomila, dakle razgoni ih na gomilu

16. Средњовековни групњак у коме дају у буљуке.

Е ал ово за Сава је исто доста сумњиво, нисте дали неке аргументе против.

17. Каква је ова тема прерасла у глупост? Ја се нисам изругивао светом Сави него његовим потомцима. А приче да је педер су ваљда провокација? Осим тога, апсолутно ме не интересује његова сексуална оријентација. Битно је шта је човек урадио. Па јебемму, није ваљда могао у то време да буде либерални холандски министар спољних послова који живи у кућици са цвећем заједно са својим мушким брачним другом и залаже се за људска права по конвенцији УН о људским правима. Бане је сисао знање само из једне сисе, па не може да разуме средњи век другачије него кроз перспективу штурог поимања неке бучне пародије наказног двадесетовековног псеудолиберализма (не пљујући прави либерализам). Погрешно је мислити да можеш разумети средњовековног човека кроз данашње категорије.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.