Prijava

Zasto probati drogu i tako svesno sebi unistiti zivot?

Nek je legalizuju i u pičku materinu da ne gledam i slušam ovakve http://vukajlija.com/pusim-travu-i-mnogo-sam-zajeban-tip-ljudi/105822

To je stvar izbora. Jes klišee, ali kad si čuo da je neko naduvan napravio neko sranje, započeo tuču ili izazvao udes, a kolko puta su to pjani uradili? A cigare? Pušač ujutru kad se probudi dok ne zapali cigar kaže da nije sav svoj, kad je nervozan puši cigar, jer ga to smiruje. Šta su onda cigare?

Опушта, смањује стрес, спаваш ко беба после, а некима је и све живо смешно док су надувани. Углавном тако делује на људе. Али може и да делује тако да се испараноишеш и да ти убије вољу (ово може само при редовном конзумирању). Ништа ти неће бити ако пробаш, а тако једино можеш да знаш да ли ти прија или не.

Drugačije je od napijanja alkoholom. Kad slušaš muziku naduvan čuješ tonove koje dotad nisi čuo, sve ti je smiješno, zato je poneki i zovu smiješna cigara, povećava ti se apetit, posebno za slatko, a bolje je od napijanja alkoholom zato što sutradan nema povraćanja i mučnine, ali zato (ja) imam osećaj da nosim sebe na leđa, težak sam. Al to je zato što društvo s kojim pušim ne prave džointe nego džompuse (džoint i tompus, kapirate hehe). Mada izbjegavam, ako te uvate s vutrom najebao si zakonski, i jedino je iz tog razloga ne preopručujem.

Kakav je osećaj kad se duva, šta kao opusti te baš baš?

zavisi, kako kog valjda. nekog diže, nekog spusta. konkretno, meni se strašno prispava neko vreme nakon pušenja.
ona sranja sa tripovanjem čuda nekih su upravo to - sranja. ne znam šta bi morao da popuš pa da imaš te tripove. ja nikad nisam popušio ceo džoint sam, ali imam drugare koji redovno vare, al ono, nikakve tripčine nemaju. kao alkohol samo si još više iskuliran, ne napinje te, šta znam

Што се тиче теме, ја сам за потпуну легализацију. Разлози су ово што кажу Меша и Лукс, а и било би лепо да не постоји тај ризик да те навата полиција. Колико је реално да легализују бар коришћење у медицинске сврхе, не знам... Морала би добра кампања да се поведе, јер већина старијих људи не зна ништа о вутри, све је то њима дрога која убија људе.

Neće nijedan političar pokrenut pitanje legalizacije marihuane ni u kakve svrhe zato što bi onda izgubili svoju ciljnu grupu: penzionere i nacionalpatriote.

https://www.facebook.com/LegalizacijaKanabisaSrbija

http://www.peticije24.com/legalizacija_marihuane_u_srbiji

Legalizacija je neminovnost, u to ne sumnjam. Ipak ne tako skoro, možda ni za 10 godina

edit: pričam za srbiju, naravno. evropa će to prihvatit mnogo ranije

U Luksemburg može da se dobije trava na medicinski recept.

Imam brdo veoma kvalitetne zemlje i samo cekam trenutak kada ce je legalizovati, da razvijem svoj brend JOHNNYZ.

Ja vec vidum i jednu plantazu u Odzacima kako nice :)

u Odžacima se pre sto godina određivala evropska cena konoplje, pa ti vidi :)

PROTIV! Ako bi se legalizovala trava to bi automatski umanjilo kuloću likova koji je sad konzumiraju kad je nelegalno i kad su mnogo zajebani i kad pod dejstvom odvaljuju jake fore. Posle će morati da pređu na jače stvari da bi ostali kul a to nebih voleo.
Šalim se, ZA!

(u sve svrhe jebeš medecinu)

Pazi, moj drug pre deset godina imao tešku opstrukciju creva, operacije silne, šaku lekova pio godinama, a bolesti se nadovezivale jedna na drugu, onda mu se sve smučilo, batalio lekiće i počeo samo da duva...non stop, smota bar 6 komada dnevno. Već pet godina ne pije nikakve lekove i nikada se bolje nije osećao.

ZA!