Legalizacija medicinske marihuane: Za ili Protiv

1. Mešo, ta tema je propala onog trenutka kada ju je NesaDeBeli otvorio. Nemam namere da se nadmećem sa nečijom tvrdoglavošću.

2. PuppetMaster

Cirkanje nije isto.

Како није? И једно и друго доприносе атмосфери, да се људи опусте, развеселе и слично. Што не значи да ће ми бити досадно без тога и да не можемо нормално да блејимо, спрдамо се, причамо, шта год.

3. Verujem da kad bi se legalizovala, bilo bi fazon godinu dana ful, ekstra, Srbija je najbolja država na planeti, a onda bi sam taj čin duvanja smorio jer jelte, svi duvaju pa nije više zanimljivo. Sve one glave koje duvaju kako bi ispale kul u očima drugih bi se smorile, jer njihov idiotizam više neće biti u prvom planu, pa će preći na dop i na lokanje gudretine iz Frutele djus flaše od dva litra. A onda će veliki komarac doleteti iz neke galaksije tipa "Singon 2" i pojesti nas.

4. Evo ti konkretno primer mog kolege sa faksa: Brate, ja dodjem kuci iz skole (tada je isao u srednju), odradim sta imam za domaci. Moji po ceo dan na poslu, igrice ne igram, filmovi me smaraju. I tako ajde da probam, posle mi preslo u naviku...
    Danas mu je to kao cigara, skoro.
    Mozda sam malo nerazumno napisao tamo, sada vidim, nisam mislio na zajebaniciju i sedeljku. Zanimacija moze da bude kada ides u sumu po drva, ides da ores njivu, igras sah jebeni....

5. Ти у ствари говориш о ликовима који не знају да нађу себи занимацију, па су онда дошли до тога да су надувани сваки дан, по цео дан. За њих ме заболе, јебига, ја се нашао прозваним, јер си написао да су сви почели да дувају, јер не умеју да се зајебавају. Пишем ово и нервирам се што улазим у форумске расправе, да седимо и причамо, решили бисмо неспоразум за највише 2 минута.

6. Kontam da si dobar covek. Ne osvrcem se na to sto Dzoni govori.

7. Ma jednostavno je. Varni par puta mesečno i psihički ćeš biti zdraviji 50%. Nemoj da variš svaki dan jer kao što bilo šta što postoji kada koristiš svaki dan, nevućićeš se. Opet, nije to heroin da budeš fizički zavistan.

U principu probaj, naduvaj se, uživaj i nemoj to da radiš svaki dan, pošto će ti se svideti dosta, pa ćeš hteti.

8. bolje je od psiho lekova, tipa bensendini, i ostala govna za spavanje.
    pa cak mislim da je donekle zdravije i od anelgetika...

meni bi recimo bila veca frka da uzmem bensendin nego da duvam. jedanput sam samo u zivotu pio te jake pejnkilere, kad sam slomio ruku bio, posle operacije. i nije mi bilo lepo, mnogo zajeban malaksali osecaj. resio sam da ono malo sto bolelo nije vredno toga.

ovo naravno, ako ne preteras sa duvanjem, pa pocne da bude zajebano, da tripujes.

recimo ne pilulama!

9. posebno sam radostan dok moj muz vari,on ne hrce.

10. ja sam za ilegalizaciju nekonzumiranja marihuane hah

11. Ja sam vario nekad svaki dan po tri sprave, pa sam polako smanjivao, nije me više privlačilo, jbg. Toliko o navlačenju. Sad u dva-tri meseca povučem neki dim, uz pivo, i lepo mi je. Ko hoće da vari, može da završi travu svaki dan, bila legalna ili ne. Samo kad bi je legalizovali, ne bismo pušili ovo prskano genetski modifikovano sranje od pseudoskanka, već nešto za čiji kvalitet postoji neko ko je odgovoran, i postojali bi nekakvi standardi, kakav-takav odnos cene i kvaliteta, i znao bi kako će da te radi, a ne ovako, smotaš džoint pa se moliš bogu da se ne smoriš, da ne stondiraš ili da se loše ne istripuješ.

12. Ja ne varim odavno, ali sam itekako za legalizaciju, makar medicinske. Imam u porodici obolelog od karcinoma, i ne pusi vec konzumira tzv ulje po receptu iz Run from the Cure, i ako nista drugo pomaze mu kod bolova, mada postoje istrazivanja koja tvrde da pomaze i u izlecenju.

13. ekonomski bi bilo isplativo kada bi se legalizovala gandza.samo sto sada trenutno je ekonomski isplativo za mali deo ljudi,a legalizovano bi bilo globalno.misim na nivou drzave.

14. heroin leci sve.navuces se na hors i boli te kurac za sve.

15. Za legalizaciju, dosadilo mi je više da u vece nosim laptop da bi moji pomislili da drkam a ja duvam.

16. Nikad marihuanu nisam koristio, uopšte droge ali znam ovako neke što koriste.
    I mogu vam reći, da mislim da je i bolje što je ilegalna jer ti je tada veći užitak nešto da koristiš. Ovako da je legalna, smorila bi ljude.

Isto stanje kao alkohol kao si klinja, nema većeg meraka nego popiti pivo a tvoji ti brane.
    Sad mi nije toliki gušt kao tada.

17. Ја не памтим кад сам задњи пут варио, али брате, имаш главобољу, два три дима и као нов си, плус ти све смешно.

Од лекова за главобољу ти страда желудац а то није смешно.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.