Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nikad marihuanu nisam koristio, uopšte droge ali znam ovako neke što koriste.
I mogu vam reći, da mislim da je i bolje što je ilegalna jer ti je tada veći užitak nešto da koristiš. Ovako da je legalna, smorila bi ljude.
Isto stanje kao alkohol kao si klinja, nema većeg meraka nego popiti pivo a tvoji ti brane.
Sad mi nije toliki gušt kao tada.
Daj jebote ne sprdaj se. Pa šta većina ljudi najviše voli osim da posle posla popije piće? Kad si mlad sve ti je zanimljivo, ne samo alkohol.
Mada nije ni čudno što nema ni pomena legalizaciji marihuane u zemlji u kojoj su kladionice na svaki ćošak.
Bolje i to nego da na svakom ćošku šiptare srećem.
http://i.imgur.com/qRF45Kp.gif
Фино ово изгледа, одо да дефинишем.
едит: Користи ли још неко реч "шат" или је то нешто наше локално?
to je univerzalna rec xd
svugde se korsti
Добро, онда нисам испао глуп у друштву. :)
ima i definisano.
Čim nisi linkovala znači da nije tvoja Nat. :)
Ne, nego nisam mogla da se setim čija je.
Setila sam se u međuvremenu da je Bilijeva, tražim je sad
EDIT
Našla :P
Дадох му плус, 26:5, отерах га у популарене :)
Eee a nekad se pusila domacica pa posle jedne stotke(mogo si kupis jedan dzoks za sto kinti, paket kosta 300 i ima taman za 3 stotke-ovo je za mladje koji to ne znaju) nas 5 poseda pa umiremo od smeha cuku, dve...
Ovo danas sve hibrid prskan horsom, lsd-ijem i veprovom spermom jebote, povucem dva dima i isparanoisem se, ne znas ni kako ce da te udari. Treba da se krijes da duvas, ranije si mogo da ides ulicom i varis, smejes se boli te kurac.
Skoro mi zavrsavali, bili po prirodi malo pa kao aj da dunemo...ma idi u kurac, stondirali svi ko da smo sa 7 dana rejva dosli. Al sto nam lik reko: imam skank a imam i ovaj hibrid, to ti je kao neuspeli skank! Ma idi u kurac kada nema domacice, smehulje.
Eeeh, domaćicca smehulja, nađe se...
Pa dobro Nat, znam da ima ali toliko retko duvam da ono...
vi ste baš u problemu, kod nas nema GMO, sve domaćica, čista, kaljene mladice s'ladnu vodu, sam cvet 10 evra za šibicu - ko voli ima i jeftinije, na količinu, policajcima gratis :)
Sibica jebote, to je bilo kad sam imao 12 godina fazon :)
Šta znam, nisam nikad probao, niti imam želju, ali bih dozvolio legalizaciju. Vjerujem u slobodu svačijeg izbora, pa zašto onda taj izbor ne bi punio budžet, umjesto da puni džepove malog broja ljudi?
Šibica, domaćica, policija :) Eh, mladosti... Sećam se žetvenih bahanalija, negde tamo krajem oktobra, mi klinci, odgajili preko Save ili u obližnjoj šumi, pa razbijemo pivsku flašu, ubacimo unutra smotanu onu kuglu od folije iz pakle pljuga da služi kao filter, pa ceo vrhovni hed osušen i iskidan ubacimo unutra, i pripalimo... Dudlamo iz grlića :) Dvadesetak majmuna koji posle ne znaju gde su... Eh, uspomene.
Jebiga, moje informacije datiraju iz 1993-će :)
Tad sam bio mali jebiga...oko 2001 sam ja poceo da duvam i pusim...
Легализација је једини начин да се наркомани уведу у регистар, да знамо који су и куда се крећу. А чим буде легално, будале више неће да ложе клинце како је то супер. Мораће да пређу на неко јаче говно. На крокодил или неко слично зло.