Samoubistvo

1. Koji je najbezbolniji način da se čovek samoliši života? Ja sam probao da se ubijem alkoholom. I tu noć ti ja fino śednem za kompjuter, a predamnom flaša votke. I popijem ti ja pola (na poluprazan stomak). Śedim ti ja tako, zajebajem se na internet, i pripiša ti se mene. Ustanem, pođem do vecea, krenem da se ufatim za kvaku od vrata ali se zajebem i promašim je, a zaboravim da stanem (jer, je l' te, vrata nisam otvorio pa ne mogu ni da prođem kroz njih) i ubijem glavom u njih. Reko' sam sebe, "Jebem ti ja ovakvo samoubijanje, viđi mi čvoruge od toga!". Eto tako, dajte mi neke vaše predloge, ja ću se trudit' da isprobam što je više moguće njih, a ako mi se neki svidi i odlučim se za njega, vi ćete to znat' po tome što mene neće bit' tu da vam to rečem.

2. Pio si pogrešan alkohol. Nek ti da Eternal malo one njegove rakije... xD

3. Može i to. Seljaku, čuo si čoveka, davaj rakiju!

4. E, al' da podelimo... :)

5. najbolje je kad si čovek koji nema život. onda ni samoubistvo kakvo god nije toliko mučno. noulajferi znaju najbolje te stvari.

6. Nema što da dijelimo, poslaće nama Seljak po flašu rakiju. Je l' tako Seljaku?

7. Najbolje samoubistvo je turski karam te kiri....

8. Ниј' важно....

9. Obuci se u odelo supermena, stani na šine, ispruži ruku i pokušaj da zaustaviš tramvaj koji ide punom brzinom.
    Ako ti ne uspe poduhvat, znači da si uspeo.

10. --najbolje je kad si čovek koji nema život. onda ni samoubistvo kakvo god nije toliko mučno. noulajferi znaju najbolje te stvari.--

http://www.youtube.com/watch?v=Yu16eUQwCWU

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.