Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Šta če ti ta tema, Papete, imaš ono troje dedica što ih angažuju svaki put, saće ti brujati svaki drugi dan o tome, naročito onaj jedan sa onim kenjkavim glasom.
Kontam da bi se pre ili kasnije pretvorila u pičkaranje o tome čiji je veći i ko bolje vadi ljude iz snega, a ko više krade. Izvodljivo je, ali mora u prvom postu da se napomene da nema prijava za vređanje jer je politika smrdljiva rabota pa svako postuje na svoju odgovornost :)
DObro, ovo za navijace je transfer samo po sebi. Jos kad neki lik od 25+ godina tipa Kurajber pocne da ''napusava'' ovu drugu stranu, oci mi zasuze od transfera.
Smorka, nisam siguran sta si htela da kazes :)
Pa kad god su ti izbori (ili bilo kakvi izbori i stražinvanja javnog mnjenja) oni unajme ta tri dedice (politička analitičara, jelte), i onda oni tu nešto filozofiraju. I ima jedan koji ima toliko kenjkav glas, kao da mu stalno stoji nešto gadno pod glavom pa se prenemaže da priča. Ali ne znam kako se zovu, pita Brusa, možda on već i zna na koga mislim.
Glavno neka ovakva tri dedice. :D
http://3.bp.blogspot.com/_Y8m29ZLX5ag/S6aH2uPUn0I/AAAAAAAAFC4/vSdHzcj2KME/s400/THREE%2BSTOOGES%2BPENCIL%2B2.jpg
Ti misliš da ja to gledam? Ja izaberem stranku i kod mene u kući važi predizborno ćutanje do ubacivanja listića u kutiju, gledam isključivo kanale koji nisu na srpskom :)
Taman sam hteo to da kažem, haha. Nije ni jedan forum ovog tipa na svetu u stanju da povede takvu diskusiju normalno, i da je tako i završi.
Bukvalno tema za navijače, samo drugi kadar.
Strašno, sad sam tek ukapirao da si me rangirala kao matorog impotentnog penzosa koji nema šta pametnije nego da gleda političke analitičare...
Ja znam za Sonju Liht Smorka :)
A ja taman pomislila kako ćeš ti znati. :D Moram, jebiga, moja mama ti je riđa žena i zaluđena internetom i onlajn tablićem, najgora moguća kombinacija. Kad god uđem u kujnu, prosto moram da čujem te dedice kako filozofiraju. Kad ona krene da razvlači njene teorije, to ako planiraš da slušaš, bolje da se ukampuješ na vreme. :D
Nije to, nego sam prosto navikla da ti o svemu imaš informacija, sve znaš, ali te mrzi da se pokreneš, kao Šerlokov brat Majkroft. :D
samo ubaciš komentar "ja sam čuo/la da (insert favourite politician) -ova (insert likable female figure) pravi najbolje princes krofne u Vojvodini, nasloni se i uživaj
Mislim da je vrijeme da se kurčim kako je moja malenkost naćerala gospon Čaveza da uradi pjesmicu. OĆU DIO OD JUĆUB PARA! I OD PRODAJE CEDEJOVA! ŠČUO?
http://www.dodaj.rs/f/1G/zM/1EopoUdm/capture.png
i tebe ćemo da hapsimo :)
DOBIJEŠ JEDINO DEO KAZNE U ZABELI!
:D
MOŽE! Al da i jućub podjelimo. I trebce što te budu napastvovale. I pivo.
ček' malo, zar ti nisi poprav'lima morala prozivati Dodika :)
Kurac Dodika, ovdje bukvalno uapada specijala u kuću kad to uradiš. Vučko cenzuriše Dodo apsi.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=18&nav_category=167&nav_id=801691
Dodo, ahahahahahahaha, DODO jebemtisunce!
DODO NIJE IZUMREO!
Ih što si neupućen, mi to njega tako od milja zovemo
:zvižuduće naokolo u nadi da je niko ne prisluškuje:
ИДЕМОООООО