VUČELA SRBENDAAA!!1

1. MUKA MI JE OD OVIH LJUDI KAO BRUS VEČITA POZICIJA JEBOTE
    DEVEDESETIH KOMUNJARA JEBENA A DANAS NAZADNJAK I JOŠ JE VEČITO MODERATOR VEĆ PAR PUTA GA RAZMODUJU ON SE UVEK VRAĆA
    REALNO JA BI DANAS ZA NJEGA GLASAO
    http://www.youtube.com/watch?v=C2m9VjhSahw

2. Caveze, brate, kad ti je rodjendan?
    Ja bih pokrenuo peticiju da ti kupimo neku nadrkanu kameru, greota da se takav talenat prikazuje na malom broju piksela :)

3. Caveze, brate, kad ti je rodjendan?
    Ja bih pokrenuo peticiju da ti kupimo neku nadrkanu kameru, greota da se takav talenat prikazuje na malom broju piksela :)

28. April, taman imate fore. :)

4. Svako po marku i kupimo mu i kameru i studijo i go go plesačicu.

5. Шта то чујем, Брус преш'о у напредњаке? :Ѕ

https://www.youtube.com/watch?v=HxYKAaQe2iQ

6. MUKA MI JE OD OVIH LJUDI KAO BRUS VEČITA POZICIJA JEBOTE
    DEVEDESETIH KOMUNJARA JEBENA A DANAS NAZADNJAK

Aj' ga jebi Dušane, ja bio na vlasti 1999. pa sledeći put ove godine, sve između sam trula opozicija, demokratski orjentisani kreten i socijalno ugroženi DSS-ovac. Za mene je Šećerovski Obama... a i sad nisam politički preterano angažovan, još me proveravaju kao mladog naprednjaka :)

7. Ма тебе су уценили. Узели ти модераторску функцију ономад кад си се тобоже повук'о због мало слободног времена и рекли не'ш модерисати док не пређеш у нашу странку. Онда си прелетео, па су те вратили да будеш медатор. Је л' тако било?

8. Grešiš, većina moderatora nisu u SNS, samo mi slobodoumni :)

9. Pa dobro nisi baš na nivou dinkića al njega je teško dostići.Neće ovi jedno desetak godina da se skidaju tako da ćeš nadoknaditi zaostalo vreme u opoziciji.
    Samo izađi na vreme da te ne lustriraju ko što čanak priželjkuje :)

10. banovati svakoga ko je krenuo praviti reakcije na foru vučia
    ovo je u rangu sesa i onog retosa sa sveeee

11. Е јеби га, Брускане, издао си блеју! :Ѕ

12. nema od pisanja leba
    tu je najteže zaraditi neko priznanje, a najviše posla ima
    mada sam ja upravo završio sa kreiranjem sadržaja na sajtu, ne vidim svrhu

13. Čavezu treba kupiti obezbjeđenje umjesto kamere. Oće sugrađani da ga linčuju.

14. Mislim da do sada nikad nisam srao ko Jebač da nešto treba zaključati ali ovo je kerov kurac tema. Preplavljeno internetima još nam i ovde treba. I sad ko kaže PA NEMOJ DA DOLAZIŠ NA TEMU I REŠENO nek se jebe lagano.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.