VUČELA SRBENDAAA!!1

1. Е јеби га, Брускане, издао си блеју! :Ѕ

Kak'e kurac veze ima bleja sa političkim opredeljenjem, nemoj zajebavati. Svako od nas ima različite ciljeve i težnje u životu, ja bih najviše voleo da živim u BG i kintu zbiram pišući blogove i braneći gej populaciju od napada javnosti, svake godine bih letovao na Majorci. Ovako jedva čekam leto da nađem neku šljaku na baušteli i zaradim deci za školski pribor. U mom selu smo došli do izbora da glasamo za SNS ili da ugasimo opštinu, zbirni koeficijent inteligencije žutih na vlasti nije prelazio 300 ali im je kapacitet za lapanje bio u kosmičkim merama.

Ne sporim da svaka stranka ima i lopove i poštene ljude, ali se kod mene otprilike slio sav talog, moje selo na dnu sita.

2. Jebo temu. Zajebali su dosta naroda sa tim njihovim spasavanjem iz snega. Dobro je da nije niko stradao, ko oni starci sto se smrznu u planini.

3. ja bih najviše voleo da živim u BG i kintu zbiram pišući blogove i braneći gej populaciju od napada javnosti, svake godine bih letovao na Majorci.

Ovako kao ja? Potroših sve godišnje odmore unapred letujući po Majorkama :)
    Čudo je Beograd :)

4. ne zajebavaj Nato, znaš da nisam mislio na poštenu raju koja zna koliko košta hleb nego na ove koji imaju moje opcije ali nemaju i moj moral

što bi rekao Bobi Braun: "Šta će on meni da kaže kad u životu nije stvorio sto evra vrednosti svojim rukama" - d'izvine Bobi ako sam pogrešno citirao

5. prodo se kurir..."vucic izdajnik spasio malog siptara ciju su roditelji teroristi".ovo je kurir,a ne te fore "albanske nacionalnosti".

6. Ne bi me cudilo da je namerno izabrao da to dete bude albanac pa da posle kaze da su za njega svi gradjani isti i slicno.

7. Е! Фаља му!

8. Ne bi me cudilo da je namerno izabrao da to dete bude albanac pa da posle kaze da su za njega svi gradjani isti i slicno.

Formulacija je zapravo malo drugačija: "Kad i Šiptare spašava koliko je tek onda dobar za nas?" :)

9. tamo na kosovu bi verovatno nase zavejane pojeli.

10. Jbt ispran mi mozak izgleda, tek sad shvatih da sam napisao albanac za siptara.

11. AHAHAHAHAHAHAHA, indoktrinacija level RTS Dnevnik 2!

12. ne zajebavaj Nato, znaš

Znam, sve znam. Muka mi je.

13. jebote, kako li su se istripovali tata šiptar i mama kukunka

kad im onaj šešeljev malji uze dete i poče da trči

ljoljata

14. nije mi ni pao na pamet taj aspekt horora u onom smetu, ladno :)

15. Aj još i neka je siroče, pa da ga usvoji i da ide u školu sa ovom običnom decom, domaćom.

16. Aj još i neka je siroče, pa da ga usvoji i da ide u školu sa ovom običnom decom, domaćom.

nagojen je za siroce.mozda mu vucic sredi da bude siroce,pa ga usvoji.to ko ona fora.aj hrd ju lajk betmen,so aj kild jur perents.
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/31841_114201418621971_8160487_n.jpg?lvh=1
    dobro,u mnozini je ipak.

17. mali će da bude glavni junak šiptarskog rimejka "Tito i ja"

ALJEKSANDAR I JA U SMETU NA PUTU U EU

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.