Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
него, валдемаре, ову песмицу ти ли написа или петрарка?
Petah Tikva
Ne bih ja umeo tako sladunjavo i otmeno :)
шта је то лепљиво? аа, виидии, толико си сладак да емитујеш слаткоћу!!! :3
Vidi vako ja sam Šone, imam stan u BG-u, jahtu na jadranu, vozim audi A6 imam kitu od 22cm i tako,.. sta ti radiš?
А пропо слаткоће:
Мала, тако си слатка, а мени је нешто пао шећер, хоћеш ли да ми га мало дигнеш.
са које ливаде су те пчеле скупљале, медени? :3
Дакле, најбољи старт икада, али икада: један мој друг нашо у четвртак неку столицу испред школе(столица полураспаднута, има три ноге) и тако ставио столицу на сред улице и седи тако свет се чуди, и пролази нека са друштвеног и пита га шта радиш будало, а он каже хоћеш да седнеш, и она почне да се смеје и вако-нако уговори он дејт с њом
Fora sa poezijom je oprobana, meni jednom upalilo, al sa E.A.Poe.
E baš voleo bih da znam koja je bila pesma u pitanju, jer mi se čini da Po nije baš za muvanje muškaraca. Osim ako nisi...
mužjak ptice?
Који блам да муваш са поезијом осим ако јој не шаљеш писмом за Новосибирск. У ствари не, и даље је хипстерски мбла
Ne. Ta je malo predugacka, ne znam celu napamet.
Vald, ti to pokusavas medijski da me unistis?
Чувена штреберска:
Ја те волим, ја те обожавам, ја бих с тобом да се размножавам.
Koliko sam primetio, ovde se takve stvari računaju u plus :) Tako da, ne.
Pa zavisi, možda si ti navikao da muvaš ribe na vsplu, u tom slučaju je blam. Ili ako muvaš nepismene klinke u kafiću, onda je i u tom slučaju blam. Ili možda ako muvaš šalterušu poezijom, i to je blam? Ili baba seru? Ili... Ma nemam pojma. Možda je uopšte cela ta poezija blam, muvo ne muvo. Ili zavisi, kakav ti je ukus za žene.
http://youtu.be/_PRpHuPVYLE
Блам је ако не знаш кад је право време и место за такве ствари. Данашње девојке, клинке поготово су углавном празноглаве и осим позирања за Фејс и скупљања лајкова их ништа не занима. Поезија, рецитовање и писање песама, али и свирање неког инструмента и компоновање не занима ове генерације. Често им делујеш као да си дошао са друге планете ако то умеш да радиш. За многе девојке најромантичније песме су песме од Елитних педера: "Не кочи" и "Љубави моја". У малом граду у ком живим, јесте да им много празноглавих, необразованих, некултурних и неваспитаних младих људи, али да не грешим душу и да генерализујем, нису све девојке такве, неке воле и поезију, и музику и ложе се на такве ствари. Али потребно је да погодиш која то воли, а која не.
Čuš današnja omladine ne voli poeziju... Ko ima fejsbuk zna da 98 % riba pada na kantautore srpske narodne scene.
Žena je najlepša onda kada je
zaljubljena. A meni, dragi moj, u
poslednje vreme govore da nikada
nisam bila lepša.
Додуше, и ти можеш да бираш којој ћеш се удварати а којој не? :)
Слађа си од сканка, лепша од хибрида, твоје усне су као лајна спида.